شناسهٔ خبر: 70136506 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

برنامه‌های حفاظتی در زیستکره توران شاهرود پیگیری می‌شود

سمنان- معاون سازمان محیط زیست با اشاره به برنامه‌های حفاظتی برای گونه‌های در خطر انقراض کشور، گفت: دام و سگ‌های گله‌ای در مناطق حفاظت شده همچون زیستکره توران شاهرود ساماندهی می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ظهرابی صبح شنبه در دیدار با استاندار سمنان به میزبانی استانداری بابیان اینکه برنامه‌های حفاظتی برای گونه‌های در خطر انقراض در دستور کار است، ابراز داشت: دو گونه مهم در این راستا برای استان سمنان گورخر آسیایی و یوزپلنگ است.

وی بابیان اینکه چشم امید حفاظت از یوزپلنگ و گورخر آسیایی به پارک ملی خارتوران شاهرود و پارک ملی کویر گرمسار است، افزود: یکی از اقدامات و گام‌های مهم ساماندهی گله، دام و دامداری و همچنین سگ‌های گله در مناطق حفاظت شده است.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت از محیط زیست کشور بابیان اینکه خواستگاه گور خر آسیایی در ایران استان فارس و استان سمنان است، ابراز داشت: در استان سمنان در حال حاضر ۲۰۰ رأس گور خر آسیایی وجود دارد.

ظهرابی بابیان اینکه استان سمنان امروز مهم‌ترین نقطه محیط زیستی کشور است، تصریح کرد: دو زیست کره حفاظتی بسیار مهم با سطح حفاظتی جهانی در این استان وجود دارد.

وی افزود: تنها امید حفظ یوزپلنگ آسیایی در کشور، آسیا و دنیا، در استان سمنان است لذا برنامه‌های بسیار وسیعی را برای حمایت از یوزپلنگ آسیایی برای پارک ملی خارتوران شاهرود در دست اقدام داریم.