شناسهٔ خبر: 70133827 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

بهره‌برداری از پروژه محور نهاوند -فیروزان تا چند ماه آینده

مدیر حوزه طرح‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، گفت: ۱۲۰ میلیارد اعتبار را در دو مرحله برای پروژه چهارخطه شدن محور نهاوند -فیروزان دریافت کردیم که تا چند ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید محمود زمانی شامگاه جمعه در شورای اداری شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه چند پروژه مهم در این شهرستان داریم که یکی از آنها محور نهاوند - فیروزان است، اظهار داشت: از سه‌راه کنگاور به نهاوند 57 کیلومتر است که 40 کیلومتر آن در نهاوند است که از این مقدار  21 کیلومتر از مسیر سال‌های قبل چهار خطه شده، 3 کیلومتر آن در سال 1400 آسفالت کردند و نیوجرسی گذاشته شد و  مابقی آن به دلیل مشکلات مالی متوقف شده بود که مجددا از سال 1401 شروع شد.

وی با بیان اینکه با اقدامات انجام شده از محل ماده 56 توانستیم 120 میلیارد اعتبار  را در دو مرحله برای پروژه دریافت کنیم، افزود: با استفاده از این اعتبار برای 3 کیلومتر نیوجرسی کار گذاشته شده و 8 کیلومتر را نیز زیرسازی کردیم.

مدیر حوزه طرح‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با این توضیح که یکی از مشکلات مهم ما در این مسیر پل حاج علی‌مراد است که قبل و بعدش چهار خطه شده، اما این منطقه مانده است، افزود: برای رفع این مشکل اقدامات عمرانی در حال انجام است و اگر مشکلی رخ ندهد می‌توانیم در چندماه آن را به بهره‌برداری برسانیم.

32درصد کاهش بارندگی در نهاوند

مدیرعامل آب منطقه‌ای همدان نیز در شورای اداری شهرستان نهاوند با بیان اینکه شهرستان نهاوند جزو شهرستان‌های پر آب استان است، اما امسال وضعیت بارندگی شهرستان نسبت به دیگر شهرها بسیار کم بوده است، اظهار داشت: در این شهرستان نسبت به سال گذشته 32 درصد کاهش بارندگی داشتیم که این می‌طلبد برای حفاظت از منابع آبی آن کوشا باشیم.

رضا اخلاص‌مند با اشاره به اینکه برای بهره‌وری بیشتر باید از کشت محصولات پر آب بر مانند چغندر قند به سمت کشت محصولات کم آب‌بر اما پر بازده برویم، گفت: در حال حاضر در شهرستان نهاوند 1217 حلقه چاه آب، 64 رشته قنات، 544 دهنه چشمه و سه سراب خیلی خوب داریم که می‌توان روی آنها سرمایه‌گذاری کرده و طرح‌های گردشگری را در این مناطق اجرا کرد.

وی درباره وضعیت پروژه سد گرین نهاوند نیز گفت: این سد در چشمه گاماسیاب طراحی شده بود و به دلیل اهمیتی که چشمه داشت وزارت نیرو برای حفظ آن مطالعات جدیدی را شروع کرد که اجرایی شود از این رو اگر مطالعات به تصویب برسد با تعیین تکلیف پیمانکار، پروژه اجرایی شده و در کمتر از 30 ماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

مهرداد آهکی، مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای استان همدان نیز در این جلسه پیرامون وضعیت راه‌های شهرستان نهاوند، اظهار داشت: از 52 نقطه حادثه‌خیز استان چهار نقطه حادثه‌خیز در نهاوند وجود دارد که 3 نقطه رفع خطر شده و یک نقطه باقی مانده است، همچنین در سال گذشته 58 کیلومتر لکه‌گیری انجام شده که معادل 10 درصد راه‌ها است.

انتهای پیام/