به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،مراسم دعا و نماز استغاثه برای فرج حضرت صاحب الزمان (عج) ظهر جمعه توسط مبلغان مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) ساوه در امامزاده سید علی اصغر(ع) با سخنرانی خانم باعث معاون فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) برگزار شد.
خانم باعث با اشاره به آیه ۲۵۷ سوره بقره « الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور و الذین کفروا اولیائهم الطاغوت یخرجونهم من النور الی الظلمات» ضرورت داشتن امام و الگو را بیان کرد و گفت:یکی از مهمترین شاخصه های زیبایی و زشتی افراد و مجموعه ها، الگو و امامشان است و طبق آیه قرآن هر فرد و گروه و امتی نیز در روز قیامت هم با امام خود محشور می شود.
وی خاطر نشان کرد :مهمترین رابطه هر فرد و یا هر امت با امامش، رابطه اقتدا است که نتیجه آن شباهت مأموم به امام می باشد.حضرت عباس علیه السلام نمونه بارز در اقتدا از امام خود بود؛او چون عاشق امام خود بود، او را اَمام (جلو) خود قرار داد و در تمام عمر به او اقتدا نمود و در این اقتدا هم چون نماز جماعت، سکوت زیبایی داشت.
معاون مدرسه علمیه فاطمه الزهرا ساوه در ادامه انتظار را سخت ترین درس و امتحان طول تاریخ معرفی کرد و گفت: همه مردم زمان پیامبرانی همچون موسی علیه السلام وحضرت خاتم صلی الله و آله و سلم و مردم زمان ائمه علیه السلام با انتظار امتحان شدند.
وی افزود :انتظار مردم زمان جاهلیت نسبت به ظهور پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم وانتظار مردم زمان خلیفه سوم نسبت به ظهور حکومت علوی وانتظار مردم کوفه نسبت به ظهور قیام حسین علیه السلام وانتظار مردم عصر پهلوی نسبت به ظهور انقلاب اسلامی بود که تاریخ تمام عکس العمل های بعد از ظهور، منتظران این دوران را به ثبت رسانده است.
باعث تصریح کرد: مهمترین چیزی که موجب قبولی در این امتحان سخت میشود رفتارهای بعد از ظهور است که نشان میدهد چه کسی از امتحان انتظار سالم بیرون آمده و چه کسی مردود شده است.
در پایان نماز و دعای استغاثه به صورت جمعی قرائت شد.