شناسهٔ خبر: 70128318 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رادیو فردا | لینک خبر

معاون دانشگاه بهشتی در پی مسمومیت دانشجویان در خوابگاه کناره‌گیری کرد

صاحب‌خبر -

معاون دانشجویی دانشگاه بهشتی تهران در پی مسموم شدن بیش از ۴۰ دانشجوی این دانشگاه با گاز مونواکسید کربن از سمت خود کناره‌گیری کرده است.

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز جمعه ۱۶ آذر در دیدار با برخی از دانشجویان مسموم‌شده با تأیید خبر کنار رفتن محمود احمدی از سمت خود گفت فرد جدیدی به عنوان معاون دانشجویی رئیس دانشگاه بهشتی تعیین خواهد شد.

اورژانس تهران صبح جمعه از انتشار گاز مونواکسید کربن در خوابگاه دانشجویی دختران این دانشگاه در ولنجک خبر داد.

این اورژانس اعلام کرد ۴۴ دانشجو بر اثر این حادثه مسموم شدند که ۴۱ نفر از آن‌ها به بیمارستان منتقل شدند.

استعفای محمود احمدی، معاون دانشجویی دانشگاه بهشتی، پس از این حادثه در حالی صورت گرفت که در هفته‌های گذشته برکناری برخی از مدیران دانشگاهی که در دوران دولت قبلی منصوب شده بودند، با حواشی زیادی همراه شده است.

هفتهٔ گذشته برکناری رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با حواشی زیادی روبرو شد و برخی اعضای وزارت علوم دولت سابق،‌ حسن سیمایی صراف را به برخورد «ناصواب» با رئیس سابق این دانشگاه و عدم رعایت «پروتکل‌های مرسوم و اخلاقی» در این زمینه متهم کردند.

وزیر علوم: دانشجویی اخراجی نداشتیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین روز جمعه در برنامهٔ تلویزیونی به مناسبت روز ۱۶ آذر، روز دانشجو، گفت ما دانشجوی اخراجی نداشتیم.

آقای سیمایی صراف در توجیه این مسئله گفت موارد اخراج دانشجویان از دانشگاه «در دولت قبل تعیین تکلیف شده بود» و در دولت جدید فقط یک مورد اخراج دانشجو بوده است.

او در ادامه گفت «حدود ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی داشتیم» که پروندهٔ این دانشجویان به صورت جداگانه بررسی شده است و برخی از این دانشجویان «در یک فهرست مشخص به دانشگاه برگشتند».

این در حالی است که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پیش از این از بازگشت ۶۰ دانشجو به دانشگاه‌های تحت نظر این وزارتخانه و بازگشت ۲۴۰ دانشجو به دانشگاه‌های وزارت علوم خبر داده بود.

وزیر علوم دولت پزشکیان در گفت‌وگوی تلویزیونی خود توضیحی در مورد چرایی تفاوت این آمار ارائه نکرد.

او ۲۵ شهریور امسال نیز اعلام کرد بازگشت دانشجویان و استادان بازداشت‌شده یا دارای پرونده قضائی برعهدهٔ کارگروه قوهٔ قضائیه است و بررسی مجدد این پرونده‌ها از سوی این قوه جای تردید دارد.

دانشگاه‌ها در بحبوحهٔ اعتراضات «زن زندگی آزادی» از کانون‌های مهم اعتراض بود و شمار زیادی از دانشجویان در ماه‌های پس از آن به علت حضور در اعتراضات و عدم رعایت حجاب اجباری با احکام انضباطی، قضایی و امنیتی روبرو و از ادامهٔ تحصیل محروم شدند.

با استفاده از گزارش‌های ایسنا، اعتماد و رادیو فردا؛ پ.م/ع.م