حجتالاسلام سیدمحسن میرزاده، رئیس اداره زیرساختهای پژوهشی حوزه علمیه خراسان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، با بیان اینکه حوزه علمیه خراسان در نمایشگاه هفته پژوهش، قریب به ۴۰۰ عنوان اثر پژوهشی از سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ را به نمایش میگذارد، اظهار کرد: برای چهاردهمین سال با حضور گسترده مؤسسات و مراکز پژوهشی حوزوی و تیمهای خلاق و پژوهشگر در فضایی بالغ بر ۲۶۰ متر مربع در سالن فردوسی مشهد پذیرای علاقهمندان هستیم.
رئیس اداره زیرساختهای پژوهشی حوزه علمیه خراسان، با اشاره به اینکه در این نمایشگاه ارائه آثار پژوهشی، فناورانه و همچنین معرفی طلاب خلاق و فناور، به ویژه در حوزه هوش مصنوعی انجام میشود، بیان کرد: برای اولین بار، طلابی که در عرصه بینالملل به عنوان فعال فرهنگی در کشورهای دیگر فعالیت میکنند آثار خود را در این نمایشگاه ارائه میدهند.
وی ادامه داد: همچنین، آثار پژوهشی برگزیده خواهران (حدود ۱۰ تا ۱۲ اثر) و بخش ویژهای در حوزه کودک و نوجوان با تمرکز بر انیمیشن، توسط مؤسسهای که در حوزه انیمیشن فعالیت میکند ارائه میشود که در عرصه فعالیتهای جوانان، نوجوانان و کودکان مشاوره میدهد.
حجتالاسلام میرزاده افزود: قریب بر ۳۰ مجموعه حوزوی نیز در این نمایشگاه حضور دارند و علاوه بر نمایش آثار، ۲۰ برنامه جانبی از جمله رونمایی از آثار جدید پژوهشی، نشستهای علمی، کارگاههای پژوهشی و ارائه مشاورههای تخصصی(در حوزههای پژوهشی، کودک، نوجوان و خانواده) در نظر گرفته شده است، در این نمایشگاه مؤسساتی را نیز معرفی میکنیم که برای اولین بار است در این نمایشگاه حضور دارند و سعی ما بر این است که به جزء آثار پژوهشی مکتوب، آثار فناورانه حوزویان خلاق در این دوره از این نمایشگاه معرفی شود.
ارائه مشاورههای پژوهشی و جوانی جمعیت توسط غرفه مرکز مشاوره
رئیس اداره زیرساختهای پژوهشی حوزه علمیه خراسان، تصریح کرد: بخش ویژهای با عنوان مرکز مشاوره در نمایشگاه هفته پژوهش حضور دارد که به صورت مجزا به ارائه مشاوره در حوزه پژوهشی(مقالهنویسی، پایان نامه نویسی) و مباحث جوانی جمعیت(کودک، نوجوان و خانواده) میپردازد.
وی با بیان اینکه حضور همزمان دانشگاهیان و حوزویان در این نمایشگاه فرصت و بستر مناسبی برای تعامل بیشتر بین این دو بخش در راستای وحدت حوزه و دانشگاه است، افزود: حوزه علمیه خراسان از عموم دانشگاهیان، پژوهشگران، اساتید، دانشآموزان و علاقهمندان به علم و دانش دعوت میکند تا از این نمایشگاه بازدید کنند و با پژوهشهای حوزه در تمام عرصههای علمی آشنا شوند.
حجتالاسلام میرزاده گفت: حضور همزمان دانشگاهیان و حوزیان باعث میشود که پژوهشگران حوزوی با نیازهای جامعه علمی کشور آشنا شوند و دانشگاهیان نیز پژوهشهای دینی و اجتماعی را مشاهده کنند تا تعاملی در راستای رفع نیازهای جامعه امروزی در عرصههای فرهنگی، اجتماعی و علمی ایجاد شود. یکی از غرفههای اصلی نمایشگاه نیز فرهنگ زیارت ائمه معصومین(ع) و به ویژه زیارت حضرت امام رضا(ع) است تا معرفیکننده فرهنگ زیارت باشد.
حجتالاسلام میرزاده در پایان یادآور شد: علاقهمندان جهت اطلاع از آخرین اخبار پژوهشی به کانال معاونت علمی حوزه علمیه خراسان به نشانی https://eitaa.com/howzehpajohesh در پیام رسان ایتا مراجعه نمایند.
گفتنی است؛ حوزه علمیه خراسان از ۱۶ تا ۱۸ آذرماه، از ساعت ۱۰ الی ۱۹ میزبان عموم علاقهمندان به پژوهش و فناوری در محل نمایشگاههای بینالمللی مشهد، سالن فردوسی میباشد.