شناسهٔ خبر: 70121327 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دو گزینه «منچستر یونایتد» برای آینده ورزشگاه تاریخی «اولدترافورد»

باشگاه منچستریونایتد همچنان در حال تصمیم گیری برای آینده ورزشگاه «اولدترافورد» است و دو گزینه را دنبال می کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه «منچستریونایتد» در حال بررسی دو گزینه برای آینده استادیوم تاریخی خود یعنی ورزشگاه «اولدترافورد» است. گزینه‌ها شامل بازسازی و افزایش ظرفیت اولدترافورد یا ساخت یک استادیوم کاملاً جدید است که در این صورت این ورزشگاه مشهور به تاریخ سپرده خواهد شد. تصمیم نهایی قرار است سال آینده اتخاذ شود.

پروژه «ومبلی شمالی» با ظرفیت ۱۰۰ هزار نفر

«سر جیم رتکلیف»، سهامدار جدید باشگاه، پیشنهاد ساخت استادیومی با ظرفیت ۱۰۰ هزار نفر را مطرح کرده است. این پروژه که به «ومبلی شمالی» شهرت پیدا کرده، هزینه‌ای نزدیک به ۲ میلیارد پوند خواهد داشت. هدف این پروژه، ساخت یک استادیوم پیشرفته مطابق با استانداردهای روز دنیا و اهداف بلندپروازانه باشگاه است. مکان پیشنهادی برای این استادیوم جدید، پشت جایگاه غربی اولدترافورد است.

اگر این پروژه اجرایی شود، ممکن است بخشی از استادیوم فعلی در طول ساخت‌وساز بسته شود، اما مدیران باشگاه به دنبال راه‌حلی هستند تا هواداران بتوانند همچنان در مسابقات حضور داشته باشند. دلیل اصلی این طرح بلندپروازانه، تقاضای بالای هواداران است چرا که حدود ۱۷۰ هزار نفر در لیست انتظار خرید بلیت قرار دارند. همچنین، ساخت ایستگاه راه‌آهن جدید و فروشگاه‌های مدرن نیز بخشی از این پروژه است که هدف آن بهبود زیرساخت‌های منطقه است.

بازسازی اولدترافورد و افزایش ظرفیت به ۸۷ هزار نفر

گزینه دوم، بازسازی اولدترافورد است که شامل توسعه جایگاه سر بابی چارلتون و افزودن سقف جدید است. این پروژه می‌تواند ظرفیت استادیوم را از ۷۴,۳۱۰ نفر به ۸۷ هزار نفر افزایش دهد. اما این گزینه نیز ممکن است باعث شود برخی هواداران در طول بازسازی مجبور شوند مسابقات تیم را از دست بدهند.

اولدترافورد که از سال ۱۹۱۰ میزبان منچستریونایتد بوده، یکی از نمادهای فوتبالی انگلیس است. برخی مدیران و هواداران امیدوارند این استادیوم با بازسازی حفظ شود اما احتمال تخریب کامل و ساخت استادیومی جدید همچنان روی میز است.

قرار است پس از تصمیم‌گیری در سال آینده، مراحل طراحی و مشاوره در طول دو سال انجام شود و پروژه نهایی در سال‌های ۲۰۲۷ یا ۲۰۲۸ آغاز شود. پایان پروژه نیز زودتر از سال ۲۰۳۲ محقق نخواهد شد.