شناسهٔ خبر: 70109568 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

دبیرکل سازمان عفو بین‌الملل:

موضع خفت بار جامعه بین الملل در قبال اسرائیل لکه ننگی بر وجدان همه ما است

دبیرکل سازمان عفو بین الملل با انتقاد شدید از عجز و ناتوانی جامعه جهانی در اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به جنایت در غزه، از کشورها خواست از ابراز تاسف دست بردارند و اقدام قوی و موثری به عمل آورند.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از العربی الجدید، «اگنس کالامار» گفت: شکست فاحش و موضع خفت بار جامعه بین المللی از بیش از یکسال پیش در وارد کردن فشار بر اسرائیل برای پایان دادن به جنایتش در غزه لکه ننگی بر وجدان همه ماست.

 

وی افزود: دولتها باید از اظهار عجز درباره پایان دادن به این کشتار جمعی دست بردارند موضوعی که مجازات گریزی چند دهه ای اسرائیل از قانون بین المللی را به همراه داشته است. کشورها باید همچنین از ابراز تاسف و ناخرسندی دست بردارند و اقدامات بین المللی قوی و پایدار به عمل آورند.

 

کالامار با اشاره به حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی از سوی دیوان بین المللی کیفری، آن را بارقه امید واقعی برای تحقق عدالتی دانست که قربانیان منتظر آن هستند.

 

دبیرکل سازمان عفو بین الملل از دادستان دیوان بین المللی کیفری خواست به شکل فوری جنایت کشتار جمعی را به فهرست جنایات مقامات اسرائیل اضافه کند.

 

وی از همه کشورها خواست همه راه های قانونی را برای سپردن جنایتکاران به چنگال عدالت به کار بگیرند.

 

کالامار اضافه کرد: نباید به احدی اجازه داد که مرتکب جنایت جنگی شود و بدون مجازات بماند.

 

 

 

 انتهای پیام /ی.ح/26