وبدا نوشت : غذاهای فراسودمند غذاهای کاربردی هستند که مواد مغذی بیشتری را فراهم می کنند.
آلیسون نئوف، یک متخصص تغذیه گفت: کلمه "فراسودمند" از نظر علمی اثبات نشده است ، با این حال بسیاری از غذاهای غنی از مواد مغذی وجود دارند که برای گنجاندن آنها به طور منظم در رژیم غذایی خود عالی هستند، غذاهای فراسودمند، غذاهای کاربردی هستند که مواد مغذی بیشتری را فراهم می کنند، عواملی مانند ژنتیک، تغذیه، سبک زندگی و بیماریهای همراه با افزایش سن بر کاهش توده استخوانی تأثیر میگذارند که با استئوپنی و پوکی استخوانی همراه است.
همانطور که این تغییرات با افزایش سن همراه است، پیروی از یک رژیم غذایی سالم که حاوی غذاهای غنی از مواد مغذی است و تمام ویتامین ها است به جای غذاهایی که کالری اضافی، قند، چربی و مواد نگهدارنده دارند میتواند به شما در مدیریت وزن و داشتن یک زندگی سالمتر کمک کند.
* آلیسون نئوف به ۱۲ غذای فراسودمند برای افراد مسن اشاره کرده که به این شرح است:
۱- سبزیجات با برگ سبز تیره: سرشار از آنتیاکسیدانها برای از بین بردن رادیکال های آزاد و همچنین سرشار از فولات،منیزیم، پتاسیم و ویتامین K است.
۲- سالمون و سایر ماهی های چرب: سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ ، پروتئین و سلنیوم و ویتامین D می باشند.
۳- ماست یونانی: در مقایسه با ماست معمولی پروتئین و کلسیم بیشتر و حاوی پروبیوتیک ها می باشد.
۴- آجیل و دانه ها: دارای امگا۳ می باشند.
۵- حبوبات: لوبیا و عدس بالاترین غذاهای فیبردار ما هستند و همچنین دارای ویتامین K و آهن می باشد.
۶- غلات کامل: یک فرا غذا می باشد و جایگزینی غلات کامل با غلات تصفیه شده باعث مصرف چند ماده مغذی مهم از جمله :فیبر ،فولات، آهن،منیزیم،پتاسیم ،پروتیم ، ویتامین های گروه B و ویتامین E می شود. توصیه می شود.
7-به جای ماکارونی یا برنج سفید: یک غلات کامل جدید مانند کینوا، جو دو سر ، جو و بلغور امتحان کنید.
۸- سیر : قدرت ضد باکتریایی سیر به ترکیب آلیسین نسبت داده می شود.
۹- کلم بروکسل: سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به جلوگیری از آسیب سلولی کمک کند، همچنین فولات و ویتامین هایC و K. همچنین دارای فیبر بالایی هستند که به حرکات منظم روده کمک می کند.
۱۰- زغال اخته و سایر انواع توت : حاوی سطوح بالایی از ویتامین هایC و K و همچنین فیتوکمیکال ها و آنتی اکسیدان هایی است که سلامت استخوان و مغز را تقویت می کند.
۱۱- تخم مرغ: بیشتر فواید تغذیهای تخممرغ را میتوان در زرده تخممرغ یافت، بنابراین لطفاً تخممرغ را کامل بخورید، نه فقط سفیدههای آن را. چون زرده تخم مرغ حاوی سلنیوم و ویتامین D ،ویتامین B ۱۲ و کولین است که کولین یک ماده ضروری برای افراد مسن می باشد. زیرا در تنظیم حافظه و خلق و خوی نقش دارد.
۱۲- گیاهان و ادویه جات : زرد چوبه بدلیل داشتن کورکومین خاصیت ضد التهابی دارد. دارچین علاوه بر خاصیت ضد انتی اکسیدانی با عث کاهش سطح قندخون و کلسترول می شود و زنجبیل باعث کاهش تهوع کمک میکند.
مهم است که تلاش کنید یک بشقاب متعادل داشته باشید یک بشقاب متعادل حاوی ¼ پروتئین، ¼ غلات کامل و ½ میوه یا سبزیجات است، پیروی از این برنامه غذایی آسان است و به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که فیبر کافی، پروتئین و انواع میوه ها و سبزیجات در روز دارید.
وبدا نوشت : غذاهای فراسودمند غذاهای کاربردی هستند که مواد مغذی بیشتری را فراهم می کنند.
آلیسون نئوف، یک متخصص تغذیه گفت: کلمه "فراسودمند" از نظر علمی اثبات نشده است ، با این حال بسیاری از غذاهای غنی از مواد مغذی وجود دارند که برای گنجاندن آنها به طور منظم در رژیم غذایی خود عالی هستند، غذاهای فراسودمند، غذاهای کاربردی هستند که مواد مغذی بیشتری را فراهم می کنند، عواملی مانند ژنتیک، تغذیه، سبک زندگی و بیماریهای همراه با افزایش سن بر کاهش توده استخوانی تأثیر میگذارند که با استئوپنی و پوکی استخوانی همراه است.
همانطور که این تغییرات با افزایش سن همراه است، پیروی از یک رژیم غذایی سالم که حاوی غذاهای غنی از مواد مغذی است و تمام ویتامین ها است به جای غذاهایی که کالری اضافی، قند، چربی و مواد نگهدارنده دارند میتواند به شما در مدیریت وزن و داشتن یک زندگی سالمتر کمک کند.
* آلیسون نئوف به ۱۲ غذای فراسودمند برای افراد مسن اشاره کرده که به این شرح است:
۱- سبزیجات با برگ سبز تیره: سرشار از آنتیاکسیدانها برای از بین بردن رادیکال های آزاد و همچنین سرشار از فولات،منیزیم، پتاسیم و ویتامین K است.
۲- سالمون و سایر ماهی های چرب: سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ ، پروتئین و سلنیوم و ویتامین D می باشند.
۳- ماست یونانی: در مقایسه با ماست معمولی پروتئین و کلسیم بیشتر و حاوی پروبیوتیک ها می باشد.
۴- آجیل و دانه ها: دارای امگا۳ می باشند.
۵- حبوبات: لوبیا و عدس بالاترین غذاهای فیبردار ما هستند و همچنین دارای ویتامین K و آهن می باشد.
۶- غلات کامل: یک فرا غذا می باشد و جایگزینی غلات کامل با غلات تصفیه شده باعث مصرف چند ماده مغذی مهم از جمله :فیبر ،فولات، آهن،منیزیم،پتاسیم ،پروتیم ، ویتامین های گروه B و ویتامین E می شود. توصیه می شود.
7-به جای ماکارونی یا برنج سفید: یک غلات کامل جدید مانند کینوا، جو دو سر ، جو و بلغور امتحان کنید.
۸- سیر : قدرت ضد باکتریایی سیر به ترکیب آلیسین نسبت داده می شود.
۹- کلم بروکسل: سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به جلوگیری از آسیب سلولی کمک کند، همچنین فولات و ویتامین هایC و K. همچنین دارای فیبر بالایی هستند که به حرکات منظم روده کمک می کند.
۱۰- زغال اخته و سایر انواع توت : حاوی سطوح بالایی از ویتامین هایC و K و همچنین فیتوکمیکال ها و آنتی اکسیدان هایی است که سلامت استخوان و مغز را تقویت می کند.
۱۱- تخم مرغ: بیشتر فواید تغذیهای تخممرغ را میتوان در زرده تخممرغ یافت، بنابراین لطفاً تخممرغ را کامل بخورید، نه فقط سفیدههای آن را. چون زرده تخم مرغ حاوی سلنیوم و ویتامین D ،ویتامین B ۱۲ و کولین است که کولین یک ماده ضروری برای افراد مسن می باشد. زیرا در تنظیم حافظه و خلق و خوی نقش دارد.
۱۲- گیاهان و ادویه جات : زرد چوبه بدلیل داشتن کورکومین خاصیت ضد التهابی دارد. دارچین علاوه بر خاصیت ضد انتی اکسیدانی با عث کاهش سطح قندخون و کلسترول می شود و زنجبیل باعث کاهش تهوع کمک میکند.
مهم است که تلاش کنید یک بشقاب متعادل داشته باشید یک بشقاب متعادل حاوی ¼ پروتئین، ¼ غلات کامل و ½ میوه یا سبزیجات است، پیروی از این برنامه غذایی آسان است و به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که فیبر کافی، پروتئین و انواع میوه ها و سبزیجات در روز دارید.