وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی به اندازه کافی اجتماعی نشده است و جامعه هنوز با خدمات متنوع این سازمان که از پیش از تولد تا پس از مرگ ارائه می شود آشنا نیستند گفت: یکی از جوامع هدف ما زنان سرپرست خانوار هستند که خدمات متنوعی شامل مهارت آموزی، اشتغال و … دریافت میکنند.
وی با اشاره به گامهای سهگانه بهزیستی در ارائه خدمات اظهار کرد: توانمندسازی، فرصت آفرینی و در نهایت حاصل این دو گام، به گام سوم که تعادلسازی است، میرسد. محقق شدن تعادل سازی به تامین اجتماعی و رفاه اجتماعی که هدف تمام دولت هاست میانجامد.
رییس سازمان بهزیستی گفت: هم اکنون زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی وام ۳۰ میلیون تومانی بلاعوض دریافت میکنند. همچنین به این افراد تسهیلات اشتغالزایی از محل ۱۶ همت تسهیلات مربوط به اشتغال سازمان بهزیستی پرداخت میشود.
وی با اشاره به وجود ۲۲۰ هزار مددجوی بهزیستی فاقد مسکن گفت: ۲۰ درصد این افراد را افراد دارای معلولیت تشکیل می دهند و زنان سرپرست خانوار نیز جزء آن ۸۰ درصد هستند. بهزیستی متعهد به تامین ۲۰ هزار مسکن برای این افراد در سال ۱۴۰۳ است که افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار در اولویت واگذاری قرار دارند.
سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به قانون برنامه هفتم، گفت: باتوجه به اینکه در قانون برنامه هفتم بحث متناسبسازی مستمری بازنشستگان مطرح است، حتما تحلیلی افزایشی در مستمری این افراد صورت میگیرد.
حامد قادرمرزی در آیین رونمایی از تفاهمنامه ورود ۸۶۶۰ نفر از بانوان سرپرست خانوار روستایی و عشایر تحت پوشش سازمان بهزیستی به چرخه بیمهپردازی، اظهار کرد: از سال ۱۳۸۶، تفاهم نامه صندوق با سازمان بهزیستی منعقد شده و از سال ۸۶ تا سال ۹۵، مجموعا ۵۱ هزار و ۵۰۰ نفر از مخاطبان بهزیستی توانستهاند تحت پوشش بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گیرند که این رقم با قرارداد تفاهمنامه امروز به ۶۱ هزار و ۲۰۰ نفر میرسد.
وی افزود: تا امروز از جامعه تحت پوشش بهزیستی ۸۰۰ نفر بازنشسته شدهاند و تا پایان پاییز در مجموع به ۱۱۵۰ نفر از بیمه شدگان بهزیستی در صندوق، مستمری پرداخت خواهیم کرد. به عبارتی تاکنون ۱۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان به این افراد مستمری پرداخت شده است.
سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در ادامه با اشاره به قانون برنامه هفتم، گفت: باتوجه به اینکه در قانون برنامه هفتم بحث متناسبسازی مستمری بازنشستگان مطرح است، حتما تحلیلی افزایشی در مستمری این افراد صورت میگیرد.
قادر مرزی ادامه داد: این صندوق باتوجه به اهتمام دولت، آمادگی دارد که همه مخاطبان سرپرست خانوار سازمان را تحت پوشش خود قرار دهد. همچنین آمادگی داریم همه سرپرستان خانوار را در روستاها و مناطق عشایری تحت پوشش بیمه قرار دهیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امامخمینی (ره) خراسانجنوبی گفت: در این مدت هزار و ۲۷۰ طرح خود اشتغالی و مشاغل خانگی توسط مددجویان تحت حمایت اجرا شده که برای ۱۵۰۶ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
علی اکبر نخعی افزود: برای توانمندسازی مددجویان زیرپوشش و مشارکت این افراد در بهبود وضعیت اقتصادی خانوادهها، طرحهای مشاغل خانگی و خود اشتغالی در استان اجرا شد که در این رابطه ۱۷۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از منابع امدادی و بانکی پرداخت شده است.
نخعی افزود: از این تعداد ۶۳۸ طرح در روستا و تعداد ۶۳۲ طرح در شهر اجرا شده است.
وی با تاکید بر این که توانمندسازی اقتصادی خانوادههای زیرپوشش یکی از مهمترین رویکردهای این نهاد است افزود: تعداد ۵۰۷ طرح توسط زنان و تعداد ۷۶۳ طرح توسط مجریان مرد در استان اجرا شده است.