شناسهٔ خبر: 70089519 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دشمنان بر طبل توخالی بی‌حجابی و بی‌عفتی در جامعه می‌کوبند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: اگر امروز دشمنان ما بر طبل توخالی بی‌حجابی و بی‌عفتی در جامعه می‌کوبند به آن دلیل است که ارزش زن را دست‌مایه آمال و آرزوهای زودگذر خود می‌دانند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سید حسن عاملی شامگاه سه‌شنبه در آیین گشایش نمایشگاه «در امتداد یاس نبوی» که در حوزه علمیه خواهران اردبیل برپا شد، اظهار داشت: بانوی بزرگ اسلام با الگوهای معرفتی و ارزشمند خود به زنان جامعه کرامتی بی‌بدیل بخشیده و باید قدر این سرمایه عظیم معنوی را بدانیم.

وی تصریح کرد: در عصر معاصر تمام ابلیس‌های زمان جمع شده اند تا تاج کرامت زنان را بشکنند و زمینه انحراف را در بین زنان عفیف و ارزشمند جامعه فراهم کنند در حالی که عزت و افتخار یک زن به شخصیت عفیفانه او است چرا که زیبایی‌های او اعم از ظاهری و پنهانی می‌تواند در سایه حجاب جایگاهی والاتر و بالاتر پیدا کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: اگر امروز دشمنان ما بر طبل توخالی بی‌حجابی و بی‌عفتی در جامعه می‌کوبند به آن دلیل است که ارزش زن را دست‌مایه آمال و آرزوهای زودگذر خود می‌دانند در حالی که در جامعه اسلامی کرامت زن به حفظ حیا، عفت و پاکدامنی او است و نباید به این دامن پاک آلودگی، معصیت و گناه ورود پیدا کند.

عاملی افزود: در خلقت زن خداوند متعال ظرافیت و زیبایی‌های بی‌نظیر به کار برده که باید از دست نامحرمان و ابلیس‌های زمان در امان مانده و مورد حفاظت و صیانت قرار گیرد که این همان در گرانبهای حجاب و عفافی است که دامن زن را از هرزگی و انحراف دور نگه می‌دارد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما امروز افتخار می‌کنیم که در الگوگیری و تبعیت از بزرگ بانوی اسلام کرامت و شرافت زن مسلمان را به شایستگی حفظ کرده و اجازه نمی‌دهیم تا این دامن پاک به برخی معاصی آلوده شود.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: از صدر اسلام تاکنون زنان عفیف و دارای جایگاه والا تأثیرگذاری خود را از بزرگ بانوی اسلام دریافت کردند و امروز نیز زنان و دختران جامعه ما باید به حفظ این حریم توجه کرده و شرافت و شخصیت خود را در صیانت از این الگوی بی‌نظیر بدانند.

عاملی به برپایی نمایشگاه «در امتداد یاس نبوی» در آستانه سالروز شهادت بزرگ بانوی اسلام اشاره کرد و ادامه داد: در این نمایشگاه سعی شده تا رسالت زن مسلمان و ویژگی‌ها و نقش‌آفرینی او در جامعه به زبان هنری و گویا تبیین شود.

در این مراسم مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان اردبیل نیز بیان کرد: این نمایشگاه تا 20 آذرماه برپا خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت 15 تا 17 عصر از آن بازدید کرده و با روایت ارزشمند زنان تأثیرگذار آشنایی پیدا کنند.

شهربانو ستوده گفت: در این نمایشگاه سعی شده تا معرفی زنان برتر و تأثیرگذار بعد از ظهور اسلام و دوران تاریخی انقلاب اسلامی به نمایش گذاشته شده و از شهدای بانوی دوران دفاع مقدس نیز زندگینامه و ابعاد شخصیتی آنها بازگو شده و مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/131/.