شناسهٔ خبر: 70081977 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

مسئول هیئت مردمی یادمان یاس کبود خفر:

برگزاری بزرگترین نمایشگاه فاطمی یاس کبود جنوب کشور در فتح آباد شهرستان خفر

حوزه/ مسئول هیئت مردمی یادمان یاس کبود خفر از برگزاری بزرگترین نمایشگاه یادمان یاس کبود فاطمی در جنوب کشور خبر داد و گفت: این یادمان در فضایی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع که همه زمین ها به از سوی مردم همین روستا وقف شده به مناسبت ایام فاطمیه برپا شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از شیراز، محمدحسین حیدری در حایشه برپایی بزرگترین نمایشگاه یادمان یاس کبود جنوب کشور که در فتح آباد خفر برگزار شد، با اشاره به برپایی این نمایشگاه اظهار کرد: یادمان یاس کبود در چهار بخش شامل وقایع دوران زندگی حضرت زهرا (س)، دوران جنگ تحمیلی، جبهه مقاومت و نقش یهود در ادیان مختلف است.

وی در ادامه با تصریح بر اینکه یادمان یاس کبود به مدت ۳۵ روز از تاریخ اول آبان ۴۰۳ با حضور اقشار مختلف مردم آغاز به فضا سازی کرده است، اضافه کرد: اکنون این یادمان با زیربنای ۲۰ هزار متر مربع آماده بازدید دوس داران اهل بیت(ع) است.

مسئول هیئت مردمی یادمان یاس کبود خفر خاطرنشان کرد: این یادمان در بیستمین دوره برپایی می باشد که به عنوان نخستین یادمان گردشگری مذهبی کشور به ثمت ملی رسیده است و به عنوان بزرگترین یادمان فاطمی کشور نیز شناخته می شود.

وی در خصوص بودجه و و کمک های مردمی به یادمان یاس کبود نیز عنوان کرد: یادمان یاس کبود از ابتدای در فضایی به مساحت ۲۰۰ متر در قالب یک اتاقی از خانه حضرت زهرا(س) کار خود را آغاز کرد و با اشتیاقی که مردم این روستا از خود نشان دادند این یادمان گسترده شد و امروز این یادمان در فضایی به مساحب ۲۰ هزار متر مربع فعالیت های خود را دنبال می کند، مردم با توجه به محبت هایی که به حضرت زهرا داشتند زمین ها و خانه هایی که در محله های قدیمی بود وقف مراسمات حضرت زهرا(س) نمودند. در واقع همه این فضا وقف مردمی به حضرت زهرا(س) است.

حیدری مطرح کرد: تمامی پذیرایی ها و خدمات و هزینه هایی که در این نمایشگاه صورت می گیرد توسط مردم تامین می شود، امسال در قالب کاروان های نور زهرایی به ویژه قشرهای دانش آموزی، و دانشجویی و غیره در این نمایشگاه برای دیدن مشرف شده اند، انتظار می رود تا اختتامیه این نمایشگاه بیش از ۳۰ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید به عمل بیاورند.

وی یادآور شد: یکی از نکات برجسته و تاثیرگذار در این یادمان حضور راویان زهرایی است، این راویان از دختران دوره ابتدایی همین روستا است که بیان زندگانی حضرت زهرا(س) را نطق می کنند، سه دوره روایت گری را این کودکان گذرانده اند که امروز حدود ۷۰ الی ۸۰ نفر از این کودکان آموزش روایتگری را فراگرفته اند.