مریم کله جاهی در گفتگو با خبرنگار مهر تجربههای موفق یک دهه فعالیت رسانهای خود را تشریح و اظهار کرد: وقتی متوجه شدم کسی عهدهدار امور مرتبط با مسائل اجتماعی نیست، با جمعی از خواهران از یک گروه ۳-۴ نفره شروع و امروز به یک تیم ۲۳ نفره رسانهای با پشتیبانی ۳۷ مربی رسیدهایم.
بانوی منتخب «ده برتر» در فضای مجازی که از سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را در شهر تازه تأسیس گلبهار آغاز کرده است، ارتباط مؤثر با مردم را کلید موفقیت عنوان کرد و افزود: ما تلاش کردیم فعالیتهایمان را در دو فضای حقیقی و مجازی پیش ببریم. با راهاندازی یک گروه که با استقبال ۱۳ هزار نفری در برنامه تلگرام مواجه شد، بستری برای کارآفرینی بانوان ایجاد کردیم که به بازارچهای برای فروش محصولات خانگی تبدیل شد. این فضا محلی شد برای عرضه تولیدات همه بانوان از هر نوع قشر و گروهی.
وی با اشاره به اهمیت توجه به نسل جوان گفت: ما رسانهای با نام «دختران آسمان» راهاندازی کردیم که با توجه به مقتضیات زمانه و نیازهای جوانان طراحی شده است. خوشبختانه جمعیت نخبگانی شامل طلاب و دانشجویان از این حرکت حمایت کردند.»
کله جاهی با تأکید بر تبدیل تهدیدها به فرصتها افزود: ما همیشه سعی کردیم با حوصله و صبر، حتی از منتقدان خود کمک بگیریم و از آنها دعوت کنیم به تیم ما بپیوندند. سه اصل مهم موفقیت ما ایمان به درستی راه، پشتکار مستمر و همراهی با مردم بوده است.
این بانوی فعال رسانهای با اشاره به حضور خود و تیمش در سومین مهرواره بانور گفت: من و اکثر مربیان تیم در این مهرواره ثبتنام کردهایم و فعالانه پیگیر چالشهای روزانه هستیم.
وی با دعوت از مردم برای مشارکت در رأیگیری گفت: از همه مردم عزیز خراسان رضوی که اکنون در خدمتشان هستم و همچنین هماستانیهای گرامیام در آذربایجان شرقی که زادگاهم است، دعوت میکنم با مراجعه به https://cando.landin.ir/kalejahi من را در این مسیر همراهی کنند. همراهی و حمایت شما میتواند انگیزهای برای ادامه این راه باشد.
گفتنی است؛ سومین مهرواره بانور با هدف گسترش نهضت رسانهای بانوان کنشگر مسجدی در حال برگزاری است. علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت https://mehrvare-banoor.ir/ در این رویداد مهم ثبتنام کنند.