شناسهٔ خبر: 70080193 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

آش پاییزی چطوری بپزیم؟ + فیلم

رکنا: آش برات آوردم چه آشی!

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، تا سرما خوردی، اینقدر خودت رو نبند به دارو. یه قاشق از این آش رو بخوری، سه سوته راه می افتی. بفرست واسه همه که پاییز اومده و همه سرما میخورن. طرز تهیه آش پاییزی رو آموزش دادیم.

مواد لازم

نصف یک عدد سینه مرغ پخته شده

سبزی آش شامل:

اسفناج یا برگ چغندر: 200 گرم

تره: 200 گرم

گشنیز: 200 گرم

جعفری: 200 گرم

شوید: 200 گرم

بلغور گندم و جو روی هم نصف لیوان. که از شب قبل شسته و داخل آب خیس کرده اید

پیاز یک عدد درشت

آب نارنج یا آب غوره یک استکان

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

نخود و لوبیای پخته از هر کدام یک استکان

عصاره قلم نصف لیوان

آب۵لیوان

طرز تهیه

۱_سبزی آش را کاملا بشورید و خرد کنید

۲_یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید به همراه زردچوبه.

۳_بلغور را به پیاز اضافه کنید به همراه ۵ لیوان آب.

۴_سبزی آش را هم اضافه کنید. در ظرف را به مدت یک ساعت ببندید و اجازه دهید که بلغور و سبزی کاملا پخته شود

۵_بعد از یک ساعت نخود و لوبیا و دو لیوان آب مرغ و مرغ پخته شده را به همراه نمک و فلفل و آب غوره و آب نارنج و آب قلم اضافه کنید. هم بزنید. در قابلمه را به صورت نیمه روی قابلمه قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم اجازه دهید آش بپزد و جا بیفتد. هر ربع ساعت یک بار آش را به هم بزنید که ته نگیرد. بعد از یک ساعت و نیم آش شما آماده است. به صورت دلخواه تزیین و نوش جان کنید.