به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، محمدمهدی دانی قائم مقام خبرگزاری بینالمللی تسنیم در جریان سفر استانی به کردستان، تفاهمنامه همکاری مابین خبرگزاری تسنیم و وزارت علوم با محوریت دانشگاه علمی کاربردی و دفتر این رسانه در کردستان به منظور آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در حوزه رسانه و آموزش دورههای خبرنگاری در استان کردستان را امضاء کردند.
ارتباط مؤثر بین رسانه و دانشگاه در مسیر همراستایی دانش و مهارت، تعامل و همکاری مشترک با رویکرد مهارتافزایی ضمن توانمندسازی علاقمندان و خبرنگاران مستعد و با انگیزه، تعاملات اطلاعرسانی و پوشش اخبار دانشگاه از طریق مهارتجویان حوزه رسانه، اعتباربخشی به مدارک دورههای مهارتمحور کوتاه مدت منطبق با نیاز حوزه خبرنگاری و توسعه آموزشهای علمی کاربردی در زمینه رسانه و ارتباطات بر اساس نیازسنجی در استان از دیکر موضوع و اهداف این تفاهمنامه همکاری است.
بر اساس این تفاهمنامه دانشگاه علمی کابردی کردستان متعهد شده که زمینه ایجاد بستر استفاده از ظرفیت متخصصان صاحب نظر و خبرگان حوزه رسانه و ارتباطات در شناسایی نیاز آموزشهای مهارتمحور تدوین و طراحی سرفصلهای آموزشی و اجرای دورهها؛ مشارکت در طراحی و تدوین دورههای بلندمدت و کوتاه مدت و طرح آباد حوزه خبرنگاری و رسانههای جمعی؛ صدور گواهینامه دورههای آموزشی در چهارچوب ضوابط دانشگاه؛ بهرهگیری از متخصصان و خبرگان طرفین تفاهمنامه در انجام بهینه فرایندها و استفاده از ظرفیت مراکز مجری آموزش علمی کاربردی برای برگزاری دورههای رسانه و ارتباطات را فراهم کند.
همچنین؛ خبرگزاری تسنیم نیز معرفی مهارتجویان، خبرنگاران و متقاضیان فعالیت در زمینه رسانه و خبرنگاری جهت ارتقای سطح توانمندی و مهارت، مشارکت در طراحی و تدوین دورههای بلندمدت(طرح آباد) و کوتاه مدت حوزه فناوری رسانه و ارتباطات بر اساس نیازسنجی و ایجاد بستر کارورزی دانشجویان در خبرگزاری؛ شناسایی متخصصان، صاحبنظران و خبرگان رسانه و معرفی آنها به دانشگاه جهت مشارکت در طراحی و تدوین دورههای آموزشی و مجوز تدریس برابر ضوابط دانشگاه؛ بهرهگیری از متخصصان و خبرگان طرفین تفاهمنامه در انجام بهینه فرایندها و اعتباربخشی به گواهینامههای صادره در جهت توسعه نظام صلاحیت حرفهای را بر عهده گرفته است.
محمد مهدی دانی، قائم مقام خبرگزاری بینالمللی تسنیم در مراسم امضای این تفاهمنامه، این اقدام را بسیار قابل تقدیر و مبارک دانست و گفت: آموزش و تربیت نیروی انسانی یکی از مأموریتها و برنامههای اولویتدار دفتر کردستان است که میخواهیم به عنوان پایلوت کشوری نیرو تربیت و در اختیار بخشهای مختلف قرار دهد.
وی گفت: در قالب این تفاهمنامه، نیروهای مستعد در شهرستانها و روستاها را شناسایی و آموزش خواهیم داد.
قائم مقام خبرگزاری بینالمللی تسنیم پرداختن به نظام مسائل استان از دیگر راهبردهای دفتر کردستان است که در این راستا از ظرفیت نخبگان و اساتید دانشگاهی استفاده میشود.
شاهین فکور، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان نیز با اشاره به اینکه جدا از پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی؛ برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت در قالب تک درس، پودمان و دورههای آزاد از دیگر رسالت این دانشگاه است، افزود: این دورهها از سه 4 ساعت شروع و تا 480 ساعت ادامه دارد.
وی گفت: در نشست با مدیر دفتر خبرگزاری تسنیم کردستان به این نتیجه رسیدیم که این ظرفیت آموزشی دورههای کوتاه مدت بسیار به ارتقای توانمندی افراد و شغلآفرینی کمک خواهد کرد، به همین دلیل تصمیم گرفتیم که این تفاهمنامه را منعقد و متقاضیان را ماهر و توانمند کنیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان اجرای طرح آباد(آموزش برای اشتغال دانشآموختگان) را از دیگر برنامههای این دانشگاه عنوان کرد و گفت: رسانه تسنیم با توجه به ظرفیت و جایگاهش میتواند در این حوزه بسیار تأثیرگذار باشد که در کردستان این را اجرا خواهیم کرد. همه دورهها با لوگو و مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و گواهینامه آن از اعتبار بالایی برخوردار است، کما اینکه برگزاری دورهها با خبرگزاری تسنیم اعتباربخشی خاصی خواهد گرفت.
فکور عملکرد خبرگزاری تسنیم کردستان و مطالبهگری مطالبات مردمی از مسئولان را قابل تقدیر توصیف کرد و ابراز داشت: یقیناً این تفاهمنامه منشاء و آغازی برای آموزش و توانمندسازی نیروهای عرصه رسانه خواهد بود.
به گزارش تسنیم؛ علاقمندان به شرکت در دورههای خبرنگاری و آموزش و مهارتآموزی منتظر فراخوان بعدی که به زودی توسط خبرگزاری تسنیم اعلام میشود، باشند.
انتهای پیام/481
∎