شناسهٔ خبر: 70075341 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

محکومیت استقلال و مس رفسنجان از سوی کمیته وضعیت

کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال آرای خود را درباره پرونده‌های مس رفسنجان و استقلال صادر کرد.

صاحب‌خبر -
محکومیت استقلال و مس رفسنجان از سوی کمیته وضعیت
کد خبر: 688175
|
۱۴۰۳/۰۹/۱۳ ۱۱:۳۵:۴۲

سایت رسمی فدراسیون فوتبال نوشت: با توجه به شکایت علیرضا علی نقیان از باشگاه استقلال، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 57 میلیون و 750 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* در پرونده شکایت سبو شهبازیان از باشگاه استقلال، این باشگاه به پرداخت مبلغ 2 میلیارد و 500 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 96 میلیون و 250 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* در پی شکایت زهره هراتیان از باشگاه مس رفسنجان، این باشگاه به پرداخت مبلغ 3 میلیارد و 427 میلیون و 500 هزار ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 131 میلیون و 889 هزار و 450 ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* با توجه به شکایت حمیدرضا سالمی از باشگاه استقلال، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 57 میلیون و 750 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.