به گزارش خبرنگار مهر، در نشست مشترک معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان و مدیران دامپزشکی که صبح سه شنبه برگزار شد، مصوبهای برای شناسایی و ساماندهی مراکز دارای مجوز قطعه بندی مرغ در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل به تصویب رسید.
بنا بر این گزارش مهدی دلاوری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگیهای میکروبی از طریق فرآوردههای خام دامی، اظهار کرد: برای حفظ سلامت مصرفکنندگان، لازم است که گوشت مرغهای فرآوری شده فاقد مشخصات بهداشتی ساماندهی شود.
وی با ابراز نگرانی از احتمال انتشار عوامل بیماریزا و آلودگیهای ناشی از عرضه گوشت مرغ قطعه بندی شده، جوجه طعم دار و شینسل کردن در شرایط غیر بهداشتی، ابراز کرد: با توجه به خواست مردم در خرید مرغهای فرآوری شده و به منظور پیشگیری از به خطر افتادن سلامت مصرف کنندگان، خواستار ساماندهی مراکز گوشت مرغ فرآوری شده فاقد مشخصات بهداشتی در سطح عرضه هستیم.
سیامک رضوان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات انجام شده برای ارائه مجوز قطعه بندی و طعم دار کردن مرغ ارائه داد و از برنامهریزی برای تأمین دسترسی مردم به مرغهای فرآوری شده سالم خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: مراکزی تحت نظارت مسئول فنی برای این منظور در نظر گرفته شده است.
رضوان افزود: در پایان این نشست، مقرر شد که برای اطلاعرسانی به مردم درباره خرید مرغهای فرآوری شده سالم و بهداشتی، اطلاعیههایی با عنوان "این مراکز دارای مجوز قطعه بندی مرغ میباشند" در مراکز مجاز نصب شده و نشستهای مشترکی در این خصوص توسط مراکز بهداشت شهرستانها و ادارات دامپزشکی به صورت هفتگی تشکیل شود.