![حزبالله عراق: دولت باید نیروی نظامی به سوریه بفرستد](https://cdn.etemadonline.com/thumbnail/LfhICL6BXu9l/ehElMRVuo0EFHFrusS9hOc_4F_1qGBmyn5Ym7JNXdnhXoExBHxP6d-y_2m57V24kMmiD6WGIh6w,/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A6%D8%A8+%D8%AD%D8%B2%D8%A8%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87.jpg)
«جعفر الحسینی» سخنگوی گردانهای حزبالله عراق بامداد سهشنبه خواستار دستور دولت بغداد برای اعزام نیروی نظامی به سوریه شد.
به گزارش فارس، الحسینی در بیانیهای گفت: «هنوز تصمیمی برای اعزام رزمندگان مقاومت به سوریه برای کمک به مقابله با گروههای تروریستی گرفته نشده است».
شبکه «المیادین» به نقل از وی گزارش داد: «نظر ما این است که دولت عراق باید طی توافق با دولت سوریه، برای اعزام نیروهای نظامی پیشقدم شود».
سخنگوی کتائب حزبالله همچنین افزود: «موضوع فلسطین با تاکید بر حمایت و دفاع مستمر از مردم فلسطین، اولین مسئله مقاومت عراق باقی خواهد ماند».