شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «سهم محدود معلولان از بودجه» تیتر روزنامه رسالت است که به مناسبت روز جهانی معلول، سهم بودجه ای آن ها را مورد بررسی قرار داد. این روزنامه نوشت:«بیش از 500 میلیون نفر در دنیا به دلیل نقص سیستم مغزی، جسمی و حسی از معلولیت رنج می برند. برآورد می شود که در ایران حدود یازده میلیون نفر معلول هستند. از این میان، تعداد کمی موفق می شوند شغل مناسبی بیابند. براساس مشاهدات و بررسی های آماری 90درصد معلولان در ایران از اشتغال مناسب وامی مانند و علیرغم اینکه قانون حمایت از معلولان بیش از 6 سال است با تصویب مجلس شورای اسلامی و پس از معرفی و ابلاغ رئیس جمهور وقت، رسمیت یافته، اما در طول این مدت، جز در موارد محدود و معدودی، مواد این قانون اجرا نشده و تاکنون پیگیری های کمپین معلولان و دیگر فعالان حوزه معلولیت برای تحقق این قانون و رفع موانع اجرای آن به نتیجه نرسیده است.افراد دارای معلولیت همواره خواهان اجرای کامل ماده 27 قانون حمایت از حقوق معلولان بوده اند. طبق این ماده، دولت موظف است به معلولان واجد شرایط کمک هزینه معیشت به میزان حداقل دستمزد سالانه (7 میلیون و 160 هزار تومان) پرداخت کند. با این حال مبلغی که اکنون به آن ها پرداخت می شود تنها 320 هزار تومان است و نیازهای معیشتی آن ها را پوشش نمی دهد.»
«جولان مرگبار قطعات بیکیفیت» تیتر روزنامه جام جم است که در گزارشی به وجود قطعات تقلبی در بازار لوازم یدکی خودرو اشاره کرد. این روزنامه نوشت: «وجود قطعات تقلبی در بازار لوازم یدکی خودرو، نه فقط مشکلاتی را برای تولیدکنندگان واقعی به وجود آورده بلکه به دلیل قیمت پایین در بازار مشتریان را ترغیب به خریدکرده است.نصب این لوازم روی خودروها،خسارتهای مالی و جانی جبرانناپذیری وارد کرده است. هرچند گفته میشود عرضه قطعات تقلبی و قاچاق از سوی عدهای دلال و سودجو در بازار سبب شده بازار لوازم یدکی دچار اختلال شود اما باید توجه داشت که برخی نمایندگان عرضهکننده لوازم یدکی در صورت تقاضا برای یک قطعه، این کلمه را بهکار میبرند: «نداریم». همین موضوع باعث شده افراد وارد بازاری شوند که نظارت بر آن سختتر است و کالاهای تقلبی در آن به وفور یافت میشود. بررسیها نشان میدهد برای واردات قطعات مختلف خودرو ارز پرداخت میشود اما نمایندگیهای رسمی و مجاز مدام از این سخن میگویند که قطعه در اختیار ندارند. همین موضوع باعث نارضایتی مصرفکنندگان خودروهای داخلی و مونتاژی شده است.حتی دربرخی مواردمشاهده شده که قیمت یک کالا تاچهار برابرقیمت مصوب عرضه شده که این موضوع هزینه نگهداری خودرو را افزایش میدهد.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید.