شناسهٔ خبر: 70070258 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین | لینک خبر

ربیعی: فردی که باید جریمه حجاب بپردازد با چه روحیه جریحه‌داری می‌خواهد در جامعه زندگی کند؟

ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور گفت: سیاست‌گذاری‌های ما در حوزه حجاب بحران‌زا شدند و تعارضی شدید بین حکومت و مردم ایجاد کردند و شاهد بودیم که در سال ۱۴۰۱ کشور با چه بحرانی روبرو شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از جماران، دستیار اجتماعی رئیس جمهور با طرح این پرسش که آیا سیاستگذاران فهم درستی از مسائل دارند، گفت: سیاستگذاری‌ها در حوزه حجاب بحران‌زا شده‌اند و تعارضی شدید بین حکومت و مردم ایجاد کرده است.

علی ربیعی روز دوشنبه در نشست «ارتباطات و مسائل اجتماعی ایران» که به مناسبت روز علوم اجتماعی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: باید به این سوال پاسخ گفت که چرا مسائل اجتماعی ما حل نمی‌شوند و چرا سیاستگذاری‌های ما به جای حل مساله، خود مساله‌زا هستند.

وی به بیان نمونه‌هایی از این دست در سیاستگذاری ها پرداخت و ادامه داد: برای مثال سیاست‌گذاری‌های انجام شده در حوزه جمعیت نه تنها مشکلی را حل نکردند، بلکه خود آسیب‌زا شدند؛ از جمله برداشتن غربالگری ژنتیک که آسیب‌هایی را با خود به همراه آورد.

ربیعی نمونه دیگر این سیاست‌گذاری ها را در حوزه حجاب عنوان کرد و ادامه داد: سیاست‌گذاری‌های ما در حوزه حجاب بحران‌زا شدند و تعارضی شدید بین حکومت و مردم ایجاد کردند و شاهد بودیم که در سال ۱۴۰۱ کشور با چه بحرانی روبرو شد.

وی گفت: باید این سوال را پرسید که آیا سیاست‌گذاران ما فهمی درست از مسائل دارند یا خیر؟ همین الان در بحث حجاب این مساله وجود دارد که فردی که باید جریمه بپردازد با چه روحیه جریحه‌داری می‌خواهد در این جامعه زندگی کند.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور، ندیدن بخشی از مسائل کشور و کژبینی نسبت به مسائل را باعث علت‌یابی نادرست از مسائل و سیاستگذاری‌های غلط و مساله زا دانست و افزود:‌ ارتباطات اجتماعی ما دچار اخلال و پارازیت است و ارتباط نهاد علم با سیاست تقریبا قطع شده است.

ربیعی گفت: فقدان ارتباط مناسب با جامعه و ارتباط محدود تنها با یک سری افراد، این فهم را به وجود آورده است که بسیاری از مسائل سیاسی کشور ناشی از عوامل خارجی است.

وی خاطر نشان کرد: من هیچ شکی در صداقت امام خمینی(ره) و رهبرانمان ندارم.