شناسهٔ خبر: 70061655 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

یادبود معاونت صدا برای شهدای انقلاب و ترور

معاون صدا با تقدیر از خانواده‌های شهدا به یادبود شهدای انقلاب و ترور پرداخت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، مراسم هفته بزرگداشت شهدای رسانه ملی (یادبود شهدای انقلاب و ترور رسانه ملی) امروز دوشنبه ۱۲ آذر با حضور علی بخشی‌زاده معاون صدا، مدیران و برنامه‌سازان رادیو و جمعی از خانواده‌های معزز شهدا در ساختمان شهدا برگزار شد.

بخشی‌زاده معاون صدا و آزاده سرافراز در این مراسم با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری درباره فضایل شهدا صحبت کردند.

بخشی‌زاده بیان کرد: این مراسم برای تقدیر از فضایل، یادآوری و زنده نگه داشتن رشادت‌های شهدای گرانقدر وطنمان است. فرهنگ ایثار، شهادت‌ و ایستادگی در برابر ظلم و جور ستمکاران وظیفه تک تک ما در رسانه است.

در ادامه رزمنده سال‌های دفاع مقدس حاج احمد ابوالقاسمی، داور برنامه تلویزیونی «محفل» که از ۱۴ تا ۲۰ سالگی در جبهه و جنگ بود، گفت: از دوران نوجوانی فضای جبهه و جنگ در ذهن ما پرورش پیدا کرد. ما در فضایی قرار گرفتیم که کمک می کرد با عشق و علاقه به جبهه برویم. همه با اختیار کامل بدون آنکه وظیفه‌ای اعلام شده باشد، پا به جبهه‌ها گذاشتند.

وی اضافه کرد: همه می‌دانستند در راهی گام برمی‌دارند که انتهای آن یا شهادت است یا اسارت و جانبازی. همه عشق‌شان ادای وظیفه دینی بود. در حال حاضر هم مدافعان حرم با مظلومیت و رشادت دفاع می کنند.

ابوالقاسمی که مولف کتابی با عنوان «ترکش دوست داشتنی» است، یاد آور شد: در حال حاضر غصه آن روزها را می‌خورم که قدر رزمندگان را نمی‌دانستم. امیدوارم آن آدم‌ها تکرار شوند. کتاب «ترکش دوست داشتنی»، خاطراتم از اولین کلاس‌های قرآن، جبهه و جنگ و فعالیت قرآنی بود و ... است.

در ادامه این مراسم از خانواده معظم شهیدان رسانه ملی همچون مهدی رضایی‌مجد، منوچهر کریمی‌موید، غلامحسین لطفی، سید احمد سادات، اصغر مالکی قره‌شیران و حسن نجفی‌ وژده‌منفرد با حضور مهدی آذرمکان قائم مقام معاون صدا و مدیر رادیو ایران، محسن صباغی مدیر امور ایثارگران رسانه ملی، امیر بیات مدیر کل مالی و اداری معاونت صدا و محمدحسن معطری مشاور معاون صدا در امور ایثارگران تقدیر شد.

در پایان میلاد جباری مولانا، نمایشی حماسی از دوران جبهه و جنگ و اینکه در آن مقطع زمانی چگونه زندگی مردم به اخبار و صدای رادیو وابسته بود، اجرا کرد.