شناسهٔ خبر: 70059792 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

ضرورت بهره‌مندی از استعدادهای افراد توان‌یاب در بخش خصوصی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ضرورت بهره‌مندی از استعدادهای افراد توان‌یاب در بخش خصوصی گفت: باید در این حوزه، فرهنگ‌سازی لازم برای کارفرمایان انجام شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم بزرگداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و قدردانی از کارکنان دارای معلولیت این وزارتخانه برگزار شد.

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم زمان با روز جهانی معلولان در نشست صمیمانه با افراد توان‌یاب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شعار همیشگی «معلولیت‌، محدودیت نیست» اظهار کرد: فرهنگ کار یکی از اساسی‌ترین مسائلی است که با معرفی توان‌یابان به جامعه تغییر می‌یابد.

وی، توان‌یابان را الگوی متفاوتی از سخت کوشی و پیشگام در تغییر فرهنگ کار توصیف کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای تغییر و تحول در جامعه باید بتوانیم الگوهای سخت‌کوشی را به جامعه نشان دهیم.

میدری ادامه داد: هنگامی که معلولان از منزل خارج می‌شوند با مشکلات زیادی روبرو هستند که مشکلات جسمی نیز به سایر مسائل آنها افزوده اما همین افراد به بهترین نحو وارد بازار کار می‌شوند و از توانایی‌هایی برخوردارند که سایر افراد فاقد آن هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ضرورت شناسایی دقیق معلولان در کشور گفت: بین ۶۰۰ هزار نفر تا ۱/۵ میلیون نفر در کشور دارای معلولیت شدید و ۶ تا ۱۵ درصد دارای انواع معلولیت هستند.

میدری تاکید کرد: پرداختن به مسائل معلولان منافع بسیاری برای جامعه دارد و در معلولیت‌های ناشی از تصادف‌ها و یا حوادث شغلی، می‌توان با تغییراتی، زندگی را بهبود بخشید.

وی با اشاره به ضرورت بهره‌مندی از استعدادهای افراد توان‌یاب در بخش خصوصی خاطرنشان کرد: باید در این حوزه، فرهنگ‌سازی لازم برای کارفرمایان بخش خصوصی نیز انجام شود.

وزیر رفاه، بر ضرورت اجرای ۳ درصد اشتغال معلولان در دستگاه‌های دولتی تاکید کرد.

در این نشست سید جواد رضوی معاون توسعه مدیریت و منابع ضمن تبریک روز جهانی معلولان با اشاره به ابتکار سازمان ملل در نام‌گذاری این روز خاطرنشان کرد: این روز برای ارتقای رشد اذهان عمومی و همه مسائل، حول محور رشد آگاهی است.

وی بر ضرورت نیاز به احترام نه ترحم، آموزش، فرهنگ‌سازی، فراهم شدن شرایط زندگی اجتماعی و شغلی و ایجاد دلگرمی و افزایش اعتماد به نفس این افراد تاکید کرد.

در این نشست تعدادی از توان‌یابان مشکلات‌، خواسته‌ها و پیشنهادهایی برای بهبود شرایط ارائه کردند.