شناسهٔ خبر: 70055593 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

علیرضا دبیر: لبنانی‌ها عاشق ایرانی‌ها هستند

رئیس فدراسیون کشتی گفت: ­لبنانی‌ها عاشق ایرانی‌ها هستند، حدود یک میلیون آواره در لبنان است، هر کمکی دوستان می‌توانند انجام دهند.

صاحب‌خبر -
 
رئیس فدراسیون کشتی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، درباره سفر به لبنان، اظهار داشت: خدا این فرصت را داد تا به این سفر برویم. وحید شمسایی و خداداد عزیزی بچه‌های با دل و جرأتی هستند و من لذت می‌بردم. آنجا روزی بیش از ۱۰۰ بمب می‌زدند و شهر تکان می‌خورد، اما این بچه‌ها دلاور بودند و این هم توفیق است. از مردم و این شهر چیز‌های عجیب و غریبی دیدیم و اینکه چطور ایستادگی کردند. 
 
دبیر افزود: با لبنانی‌ها که صحبت می‌کردیم آنها عاشق ایرانی‌ها بودند گویی ما هستیم. آنها هم از ما هستند. واقعا سخت است. یک میلیون آواره در لبنان بودند و هر کمکی دوستان می‌توانند انجام دهند. چند خانواده در یک اتاق بودند، مشکلات زیادی هم داشتند. 
 
وی با بیان اینکه آنها ایرانی‌ها را می‌بینند خوشحال می‌شوند، گفت: از مردم می‌خواهم به برخی صحبت‌های رسانه‌ها توجه نکنند و خودشان تحقیق کنند. بچه‌های تیم ملی در اوج بمباران خداداد و شمسایی را می‌دیدند دور آنها جمع می‌شدند. از بچه‌های جهادی ایران هم تشکر می‌کنم که پای کار هستند. جان خود را گذاشته و کمک می‌کنند. باید خدا بخواهد تا ما توفیق داشته باشیم. 
 
رئیس فدراسیون کشتی همچنین درباره شهید ضرغام، افزود: کتاب شهید ضرغام را نوشته‌ایم و درخواست داریم بخوانند. زندگینامه امثال این شهید را باید خواند و دید چطور الگو می‌شود. دوستان حتما بخوانند و ببینند این شهید چه کسی بوده و به کجا رسیده است. 
 
دبیر در پاسخ به سوالی درباره مشکل مالیات پاداش مدال‌آوران، گفت: از کمیته ملی المپیک تشکر می‌کنم و خدا را شکر مشکل حل شده است. جوایز کامل پرداخت می‌شود و وظیفه ما این است از رئیس، دبیر و هیئت اجرایی کمیته تشکر کنیم.