شناسهٔ خبر: 70055577 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مرکز مهارت‌های پیشرفته در ایلام ایجاد می‌شود

مرکز مهارتی دو منظوره برای ارائه مهارت آموزی به سربازان وظیفه و فعالیت کارآموزان بخش خصوصی، با حمایت سپاه امیرالمؤمنین (ع) ‌با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال در شهر ایلام احداث می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، حمیدرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: مرکز مهارتی دو منظوره برای ارائه مهارت‌آموزی به سربازان وظیفه و فعالیت کارآموزان بخش خصوصی، با حمایت سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان با اعتبار 60 میلیارد ریال در شهر ایلام احداث می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام افزود: همچنین برای مهارت‌آموزی سربازان وظیفه مرکز مهارت‌آموزی راه‌اندازی و این افراد در حین خدمت می‌توانند از این مهم بهره‌مند شوند.

رئیسی با اشاره به اینکه مشکل اصلی کشور بیکاری است، افزود: نگاه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ایجاد شغل و تربیت نیروی ماهر و نیمه ماهر است.

وی ادامه داد: 55 درصد از نیروهای مهارت دیده در سطح مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام جذب بازار کار و صاحب شغل می‌شوند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام‌ گفت: در راستای توانمندسازی دانشجویان 8 مرکز مهارتی در سطح مراکز علمی و دانشگاهی استان راه‌اندازی شده است.

وی گفت: تا پایان سال جاری 3 مرکز مهارت‌های پیشرفته  و مرکز سنجش صلاحیت حرفه‌ای در استان راه‌اندازی می شود.

رئیسی با اشاره به نگاه دولت چهاردهم به آموزش و مهارت‌آموزی جدی گفت: همچنین نگاه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تربیت نیروهای مهارتی است که در این راستا کارهای مهمی انجام شده است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام در ادامه با بیان اینکه هدف‌گذاری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان در بحث آموزش‌های مهارتی، 5 میلیون و 500 میلیون نفر ساعت آموزش است، گفت: تاکنون 2 میلیون و 511 نفر ساعت آموزشی محقق شده است.

 وی افزود: از این میزان یک میلیون و 900 نفر ساعت آموزش در بخش خصوصی و سه میلیون و 300 نفر ساعت آموزش در بخش دولتی است.

رئیسی با بیان اینکه ساختمان فنی و حرفه‌ای شهرستان چرداول پس از وقفه چند‌ ساله با اعتبار 85 میلیارد ریال در سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری رسید، گفت: همچنین ساختمان مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ملکشاهی با اعتبار 60 میلیارد ریال با پیشرفت 70 درصد در حال تکمیل شدن است.

وی با اشاره به وجود 16 مرکز آموزشی ثابت در استان گفت: در حال حاضر 450 آموزشگاه خصوص و 200 آموزشگاه در بخش دولتی فعال است.

انتهای پیام/180/