شناسهٔ خبر: 70054437 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایران پرس نیوز | لینک خبر

اخبار تکاندهنده؛ این فجایع حاصل سیاست زن ستیزانه رژیم اسلامی است

صاحب‌خبر -

انتشار تصاویر آزارجنسی و بریدن گوش دختران نوجوان در شبکه‌های اجتماعی؛

یورونیوز در گزارشی گفت: مقام‌های قضایی در ایران از برخورد با عاملان انتشار تصاویر آزارجنسی یک دختر نوجوان در یاسوج و بریدن گوش دختر نوجوان دیگری در بهشهر در شبکه‌های اجتماعی خبر دادند.

دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در مورد پرونده تهیه و انتشار فایل صوتی و تصویری آزار و اذیت دختران نوجوانی در یاسوج گفت: «پس از انتشار کلیپ ذکر شده در شبکه مجازی؛ موضوع به صورت ویژه توسط دادستانی بررسی و دستورات لازم صادر شد و متهمان پس از تلاش‌های شبانه روزی مجموعه قضایی و نیروی انتظامی شناسایی و بازداشت شدند.»

رسانه‌ها در شرح این ماجرا نوشته‌اند که طی روزهای اخیر در یک گروه فعال در فضای مجازی بین یک دختر با چند پسر که هم‌دانشگاهی بودند، بحثی شکل می‌گیرد و در جریان این جدال لفظی، دختر نوجوان به طایفه پسران توهین می‌کند.

گفته شده که پسران نوجوان هم‌طایفه دختر نوجوان را ربوده‌اند و پس از تعرض و تجاوز جنسی به او، تصاویر این اقدام خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند. برخی رسانه‌ها مدعی شده‌اند که دختر دانشجو پس از این حادثه خودکشی کرده است.

دادستان ساری هم روز یکشنبه به خبرگزاری میزان (وابسته به قوه‌ضائیه) گفت که انتشار مطالب و تصاویری در رابطه با خشونت فیزیکی و بریدن گوش یک دختر نوجوان در فضای مجازی موجب برانگیخته شدن احساسات عمومی شده است.

دادستان مرکز استان مازندران خبر داد: «فرد متخلف بلافاصله با ورود دادستان بهشهر بازداشت شد. متهم با قرار بازداشت موقت روانه زندان شده و قطعاً در آینده با مشارالیه و هر فردی که رفتار و تفکر مجازات شخصی داشته باشد، برخورد جدی و قاطع خواهد شد.»

وی افزود: «دختر بچه مصدوم به بیمارستان منتقل شده و با به‌کارگیری کادر درمان مجرب، موضوع درمان و پیوند در حال پیگیری است.»

فرماندهی انتظامی بهشهر هم گفت که متهم که دارای نسبت خانوادگی با این خانم جوانِ ساکن خلیل شهر از توابع شهرستان بهشهر است.

دادستان ساری هم با اشاره تلویحی به رابطه فامیلی متهم با این دختر نوجوان اظهار کرد: «بخش مهمی از وظایف دادستان در راستای احیای حقوق عامه، توجه ویژه به افرادی است که یا فاقد سرپرست هستند یا به دلایل مختلف از سرپرست موثر برخوردار نیستند که در این رابطه، توقع داریم افرادی که بنا به دلایلی متکفل امور اشخاص شدند، این امانت داری را به خوبی رعایت کنند و رفتار دلسوزانه و مناسبی داشته باشند.»