شناسهٔ خبر: 70054104 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

نیم‌ قرن با اقتصاد ایران؛ ۱۲ آذر

ایران با کاهش قیمت نفت مخالفت کرد

اقتصادنیوز : غلامرضا آقازاده، وزیر نفت سیاست نفتی کشور و موقعیت کنونی صادرات نفت ایران را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های ۱۳۹۴،۱۳۸۴،۱۳۷۴،۱۳۶۴،۱۳۵۴ از هر دهه انتخاب شده است.

در سال ۱۴۰۳، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.

۱۲ آذر ۱۳۵۴؛ گرانفروشان از خریداران رضایت‌نامه می‌گیرند

کمیته ملی حمایت از مصرف‌کننده اعلام کرد وزارت بهداری باید مواد غذایی را که بازرسان بهداشتی و بازرسان این کمیته فاسد بودنشان را به مقامات مسوول اطلاع می‌دهند، فورا امحا کند تا سلامت مصرف‌کنندگان حفظ شود و عرضه‌کنندگان چنین کالاهایی هم نتوانند آن را مجددا به بازار مصرف بفرستد.

بنا به گزارش بازرسان کمیته ملی، اخیرا بعضی از فروشندگان کالاهای مختلف هنگام فروش کالا برای دریافت رضایت‌نامه از خریدار اصرار می کنند تا بدین وسیله گران‌فروشی خود را در پناه رضایت مصرف‌کننده قرار دهند.

۱۲ آذر ۱۳۶۴؛ مخالفت ایران با کاهش قیمت نفت

غلامرضا آقازاده، وزیر نفت سیاست نفتی کشور و موقعیت کنونی صادرات نفت ایران را تشریح کرد.

وی اعلام کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده در چند ماه آینده جزیره خارک اهمیت گذشته خود را به عنوان یک مرکز بارگیری و صدور نفت از دست خواهد داد و با اسکله‌های بارگیری متنوعی که در قالب طرح‌ها و پروژه‌های در دست اقدام پیش‌بینی شده  است، ظرفیت صادراتی کشور تا ۱۳ میلیون بشکه در روز افزایش می‌یابد.

وزیر نفت، ظرفیت کنونی تولید نفت در کشور را ۴ میلیون بشکه در روز اعلام کرد و افزود: ما فعلا نیازی به استفاده از این ظرفیت نداریم.

آقازاده کاهش بهای نفت را به ضرر اقتصاد دنیا ذکر کرد و گفت: اگر بهای نفت کاهش یابد مسلما مصرف آن افزایش می‌یابد و به این ترتیب ذخایر نفت قبل از آنکه جایگزینی برای آن پیدا شود رو به پایان خواهد گذاشت.

۱۲ آذر ۱۳۷۴؛ صادرکنندگان کالاهای صنعتی ارز می‌گیرند

به صادرکنندگان کالاهای صنعتی ارز پرداخت می‌شود. این تصمیم به منظور رونق بخشیدن به روند صادرات غیرنفتی گرفته شده است.

مهندس نعمت زاده، وزیر صنایع افزود: از این پس صادرکنندگان کالاهای صنعتی که ارز صادراتی خود را به شبکه بانکی کشور فروخته‌اند، می توانند برای وارد کردن مواد اولیه، ارز موردنیاز خود را پس از دریافت معرفی‌نامه از وزارت صنایع از بانک مرکزی دریافت کنند.

۱۲ آذر ۱۳۸۴؛ تصمیمات جدید دولت برای بخش مسکن

وزارت مسکن و شهرسازی به منظور اجرای پروژه‌های نوسازی بافت‌های فرسوده در طرح‌های مصوب، مجازات نسبت به انتشار و فروش اوراق مشارکت به میزان ۵۰۰ میلیارد ریال اقدام کند تا پس از مبادله موافقتنامه با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور اجرا گردد.

وزارت مسکن و شهرسازی، (سازمان عمران و بهسازی شهری) موظف است با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه اقدام به تدوین و تنظیم اسامی شهرهای مشمول (براساس تصمیم کارگروه موضوع ماده (۹) این آیین‌نامه) و همچنین تنظیم دستورالعمل میزان و نحوه اعطای یارانه تسهیلات به تفکیک کلان شهرها، شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر و سایر شهرها و همچنین میزان یارانه در دوره‌های مشارکت مدنی و فروش اقساطی برای سازندگان مختلف موضوع ماده (۲) این آیین‌نامه بنماید.