شفقنا آینده- مجمع جهانی اقتصاد مطلبی درباره شکلدادن به شهرهایی فراگیر، پایدار و تابآور برای آینده منتشر کرده است. در این مطلب این موضوع مورد اشاره قرار گرفته است افزایش روند شهرنشینی- به خصوص در آسیا و اقیانوسیه- باعث خواهد شد که تا سال ۲۰۵۰ بیش از یک میلیارد و دویست میلیون نفر به جمعیت شهرهای قاره آسیا و اقیانوسیه اضافه شود.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا از مجمع جهانی اقتصاد؛ ساخت شهرهای تابآور، عادلانه و پایدار برای آینده نیاز به نوع جدیدی از رهبری و مدیریت شهری دارد.
در این میان رشد و افزایش روند شهرنشینی باعث خواهد شد که تا سال ۲۰۵۰ بیش از 1.2 میلیارد نفر به جمعیت شهرهای آسیا و اقیانوسیه اضافه شود- و این نیز به نوبه خود فشار بیشتری را بر خدمات و زیرساختهای تحت فشار وارد خواهد آورد.
[در این بین نباید چشم بر این موضوع بست که] رهبرانی که به دنبال همکاری، تحول و حکمرانی خوب و مناسب شهری هستند، میتوانند شهرهایی سبز و ایمن برای آینده بسازند.
شهری پایدار را تصور کنید که خدمات عمومی و به خصوص فضاهای سبز تقریباً برای همگان قابلدسترسی است. در حال حاضر چندین شهر در آسیا و اقیانوسیه به سمت دستیابی به چنین چشماندازی در سال ۲۰۳۰ حرکت میکنند. ولی با این حال پیشرفت کند است.
اما زمان مهم است و شهرهای فردا را تصمیمات امروزی شکل خواهند داد. ساخت محیطهای شهری تابآور، عادلانه و پایدار مستلزم نوع جدیدی از رهبری و حکمرانی شهری است که از رویکردی دگرگونکننده دفاع میکند که بسیار فراتر از مدیریت شهری سنتی عمل باید بکند.
در دنیای امروز، شهرها مسئول و مقصر بیش از 70 درصد از تولید و انتشار دیاکسید کربن جهان هستند- که عمدتاً از حمل و نقل و ساختمانها ناشی میشود. تا سال 2050، رشد و افزایش روند شهرنشینی باعث اضافه شدن بیش از 1.2 میلیارد نفر به جمعیت شهرهای آسیا و اقیانوسیه خواهد شد و این نیز فشار زیادی را بر زیرساختها و بخش خدمات وارد خواهد آورد که در حال حاضر نیز تحت فشار قرار دارد…
متن کامل خبر را اینجا بخوانید