به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان هدف از اجرای این کارگاه ارتقا وضعیت تغذیه اقتصادی در گوسفندان، کاهش هزینه تولید و بهرهوری بالاتر تولید گوشت قرمز است.
با مطالبی که دراین کارگاه توسط مربی کانون بسیج مهندسین کشاورزی مطرح گردید، عشایر میتوانند بارعایت بهداشت، تغذیه، مدیریت هزینهها، تولید و فروش دام را مدیریت ، و درآمد بهتری کسب کنند.
وی در خصوص طرح آموزش مهارتهای بهرهبرداران جامعه عشایری افزود؛ امروز سرعت تحولات اجتماعی به گونهای است که تابآوری افراد و گروهها به توانمندسازی آنها مرتبط شده است از همین رو عشایر باید جدیدترین روشهای بهرهوری را فرا بگیرند تا از گردونه رقابت عقب نمانند.