طرفداری | مارکوس رشفورد در پی پیروزی ۴-۰ منچستریونایتد مقابل اورتون، بر تأثیر روبن آموریم روی دگرگونی روحیه بازیکنان تیمش، تاکید کرد.
مهاجم منچستریونایتد، در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:
این یک نتیجه خوب است. کسب چنین نتیجهای در شرایطی که با یک سرمربی جدید و سبک بازی جدید هنوز در حال یادگیری هستیم، اهمیت زیادی دارد. باید این عملکرد را تکرار کنیم و در بازی وسط هفته هم پیروز شویم.
همه ما میخواهیم به بهترین سطح خود برگردیم و سپس برای بهتر شدن تلاش کنیم. ارتباط بین ما بهتر خواهد شد و با گذشت زمان و عادت به سبک او، این ارتباط قویتر خواهد شد. مربی در یک دوره شلوغ وارد تیم شده و امیدوارم این ارتباط همچنان به رشد خود ادامه دهد. او با نگرش فوقالعادهای آمده و این نگرش، به بازیکنان هم منتقل شده است.
هنوز در مراحل ابتدایی هستیم، اما احساس شادابی میکنم و آماده بازی بعدی هستم. این بازی تازه تمام شده، اما تمرکز بازیکنان همیشه روی بازی بعدی است.