شناسهٔ خبر: 70043328 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

لیگ برتر و جام حذفی

صعود ۵ پله‌ای ذوب‌آهن در جدول با شکست شمس آذر (+جدول)

تیم فوتبال ذوب‌آهن توانست در خانه با ۳ گل شمس‌آذر قزوین را شکست دهد. این نخستین برد خانگی اصفهانی‌ها در فصل جاری بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش تسنیم، تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و شمس آذر قزوین از ساعت ۱۵:۴۵ امروز (یکشنبه) در نخستین دیدار از هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال و در ورزشگاه فولادشهر اصفهان مقابل هم صف‌آرایی کردند که در این بازی ذوب‌آهن با نتیجه ۳ بر صفر به برتری رسید.

مجید علیاری در دقیقه ۲۶، گل اول گاندوها را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و امید لطیفی در دقیقه ۴۱، دروازه شمس آذر را با شوتی دیدنی گشود تا ذوب‌آهن با پیروزی دو گله راهی رختکن شود. در نیمه دوم نیز محسن آذرباد توانست گل سوم ذوبی‌ها را در دقیقه ۶۴ بزند و این برد را برای تیم محمد ربیعی قاطع‌تر کند.

ذوب‌آهن که در دو هفته گذشته لیگ برتر مقابل رقبای خود شکست خورده بود، ۱۳ امتیازی شد و با صعودی پنج پله‌ای، جای استقلال خوزستان را در جایگاه هفتم جدول گرفت. شمس آذر نیز با ۱۰ امتیاز به رتبه دوازدهم جدول سقوط کرد.

پیام حیدری داور این بازی به مجید علیاری و رامتین سلیمان‌زاده از ذوب‌آهن و مهدی محمدی و امیرحسین صدقی از شمس آذر کارت زرد نشان داد.

دیدر ذوب آهن و شمس آذر,برد ذوب آهن مقابل شمس‌آذر با درخشش علیاری