شناسهٔ خبر: 70040614 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

یارانه نقدی جایگزین پیدا کرد؟

اقتصادنیوز : طیبه حسینی، سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها درباره آغاز پرداخت کالابرگ به اقتصادنیوز گفت: «پرداخت کالابرگ از خرداد ماه ۱۴۰۱ شروع شد. در ابتدا تنها مربوط به دهک‌های اول تا سوم درآمدی می‌شد اما به مرور افراد تا دهک هفتم نیز مشمول آن شدند.».

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز، اگرچه دولتی‌ها در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ و در تبصره مربوط به حمایت‌های اجتماعی (تبصره «۱۳») با اشاره به موضوع کالابرگ الکترونیکی تاکید کردند که «در صورت درخواست سرپرستان خانوار مشمول یارانه نقدی»، امکان «تغییر شیوه پرداخت از نقدی به کالابرگ الکترونیکی» وجود دارد به شرط آنکه این اقدام به صورت «داوطلبانه» و «بدون هر گونه مبلغ تشویقی (اضافه بر مبلغ یارانه نقدی)» باشد اما کمیسیون تلفیق با تغییراتی این بند را به تصویب رساند.

حالا آنچه در کمیسیون تلفیق به تصویب رسیده این است که «در صورت درخواست سرپرستان خانوار مشمول یارانه نقدی» مبنی بر «تغییر شیوه پرداخت از نقدی به کالابرگ الکترونیکی» این داوطلبان می توانند به صورت «داوطلبانه» از «مبالغ کالابرگ الکترونیک» استفاده کنند.

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نیز موظف است سازوکار اجرائی لازم را برای افراد متقاضی مهیا نموده و دستورالعمل اجرائی آن را با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ نماید . 

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «سازوکار کالابرگ الکترونیک تغییر کرد؛ خبر مهم سازمان هدفمندی یارانه‌ها درباره جایگزین یارانه نقدی» بخوانید.