شناسهٔ خبر: 70038621 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جمله | لینک خبر

رییس کمیسیون کشاورزی، امور دام و طیور اتاق بازرگانی خراسان رضوی عنوان کرد:

نیاز سالانه خراسان رضوی به یک میلیون و دویست هزار تن نهادهای دامی

رییس کمیسیون کشاورزی، امور دام و طیور و صنایع وابسته اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت : در بخش طیور و در حوزه تولید طیور گوشتی و تخم گذار از شرایط خوبی برخورداریم ودر استان تا پایان سال دغدغه ای در حوزه تولید آن وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

“احمد سلحشور ” دربازدیدازنمایشگاه دام وطیور مشهد ،بیان کرد :️ درحال حاضر صنعت دام ، طیور و آبزیان استان در وضعیت خوبی بسر می برد و تولید کننده های استان از فعالیت های خوبی برخوردارند.
وی افزود:خوشبختانه در استان در حوزه تخم مرغ از مازاد تولید برخورداریم که علاوه بر مصرف استان، حدود ۳۰ الی ۴۰ درصدبامازاد تولید مواجه هستیم که در این حوزه صادرات از استان خراسان به کشورهای عراق و حوزه خلیج فارس انجام می شود.
سلحشور تاکید کرد: این در حالیست که در گذشته سهم صادرات استان خراسان در کشوردرحوزه تخم مرغ ۷۰ درصد بوده است که پس از سیاست گذاری هایی که در اتحادیه میهن انجام شد ، سهم استان به ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده است .
رئیس کمیسیون کشاورزی، امور دام و طیور اتاق بازرگانی خراسان رضوی  تصریح کرد: این درحالیست که میزان کل صادرات تخم مرغ کشور در سال رقمی حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تن می باشد.

وی بابیان اینکه نیاز سالانه استان به نهاده دامی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن معادل ۵۰۰ میلیون دلار به اضافه افزودنی ها (ویتامین و اسید آمینه) است اذعان داشت: خوشبختانه طی یک سال گذشته در بحث نهاده ها با مشکلی مواجه نبوده ایم  و تامین نهاده به موقع انجام شده است .
سلحشور تاکید کرد: این در حالیست که در حوزه سویا در مقاطع زمانی با بحث افزایشی دو الی سه برابری از قیمت تعیین شده توسط مسئولین ذی ربط مواجه بودیم که خوشبختانه درحال حاضر این مشکل مرتفع گردیده وسویا در بازار با نرخ پایین تر درحال عرضه می باشد.
رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی خراسان رضوی خاطر نشان ساخت:  خوشبختانه در حوزه نهاده های دیگر نیز همین شرایط وجوددارد و تولید به کار خودش ادامه می دهد.
وی کشاورزی را به عنوان ستون اقتصاد مقاومتی و زیربنای تولید و اشتغال در کشوردانست و افزود:ضروری است که در سطح حاکمیت و دولت، نگاهی متفاوت و جامع‌تر به این بخش صورت گیرد.
سلحشور باتاکید براینکه دولتی سریعتر به توسعه می‌رسد که بخش خصوصی قدرتمند داشته باشد، تصریح کرد: واقعیت این است که پیشرفت لازمه حیات هر ملتی است که از طریق اعتلای جامعه، تعالی فرهنگ عمومی، عمران و آبادانی کشور، سرمایه‌گذاری برای تولید کالا و خدمات، اشتغال و سرانجام رونق کارآفرینی میسر می‌شود. در همین راستا برای پاسخگویی به نیازهای یک جامعه در حال تعالی و پیشرفت نیاز به سرمایه‌گذاری در ایجاد زیرساخت‌ها به ویژه درحوزه دام و طیور ،تاسیس کارخانجات، راه‌اندازی بنگاه‌ها و شرکتهای بزرگ و کوچک است که خود مستلزم استفاده از ظرفیت‌های همگان به ویژه بخش خصوصی است .