به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در دیدار با اکبر بهنامجو، استاندار قم که امروز در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران برگزار شد، ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا(س) و خیرمقدم به حضور استاندار قم و هیئت همراه، بیان کرد: مرکز مدیریت حوزههای علمیه از جمله مراکزی است که با تأسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و درخواست مردمی شکل گرفت و امروزه در 28 استان کشور و با پوشش 467 مدرسه علمیه، نقشآفرینی میکند.
وی ادامه داد: سه دهه پیش، ایجاد نظم و انضباط در عرصههای تعلیم و تربیت، مسئولین را به این امر سوق داد تا با تشکیل مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در سطح استان قم، به این هدف جامه عمل بپوشانند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران افزود: امروزه قریب به 50 هزار طلبه خواهر در حال تحصیل و فارغ از آن، در جامعه حضور دارند که با نقشآفرینی و کنشگری در عرصههای تبلیغ، تحصیل و تدریس در صدد بهرهبری از علوم فرا گرفته میباشند و امیدواریم با استفاده از برنامهریزی مناسب در چشمانداز 1414 ایفای نقش تمام قد طلاب خواهر در تمام عرصههای اجتماعی، فرهنگی و... را نظارهگر باشیم.
فاضل با اشاره به حضور مثمرثمر حوزههای علمیه و روحانیون در فضای فرهنگی و اجتماعی جامعه، اظهار کرد: حوزههای علمیه و روحانیون با حضور در امور سیاسی، از حضور بهعنوان نمایندگی مجلس مشروطه گرفته تا به امروز، کارنامه درخشانی را از خود برجای گذاشتهاند.
وی ادامه داد: به فرموده مقام معظم رهبری، حوزههای علمیه مادر و پشتیبان نظام اسلامیاند و نباید پشت آن را خالی کنند، حوزههای علمیه به ویژه طلاب خواهر در کاهش آسیبهای اجتماعی مانند اعتیاد و بصیرتافزایی در اغتشاشات اخیر با اقتضای خواهرانه ورود کرده و دستاوردهای روشن و مبرهنی را نیز، کسب کرده است و در زمینه فعالیت در عرصههای فرزندآوری، ازدواج، تربیت کودک و… نیز پیشتاز است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران افزود: خواهران طلبه در راستای حمایت از پویش ایران همدل و پیروی از فرمان رهبری تاکنون 1000 قطعه طلا و جواهرات، 5 میلیارد وجه نقد، اهدای منزل مسکونی در حمایت از مردم مظلوم لبنان و جبهه مقاومت اهدا کردهاند که مهمترین نکتهای که حائز اهمیت قرار میگیرد، گمنام بودن اهداکنندگان است.
فاضل با اشاره به جایگاه متمایز استان قم نسبت به سایر استانهای کشور، بیان کرد: استان قم با بهرهگیری از منافع کافی، دارا بودن جایگاه زیارتی و شرایط مذهبی و ویژهای که دارد باید به پیشتازی و زعامت خود نسبت به استانهای دیگر ادامه دهد که در این راستا حوزههای علمیه خواهران، آمادگی خود را برای تعامل هرچه بیشتر و کمک به استانداری به ویژه در مسئله عفاف و حجاب، اعلام میکند.
وی مطرح کرد: حوزههای علمیه خواهران با استفاده از تجهیزات و امکانات فرهنگی در صدد همکاری با دولت و استانداری قم است و امیدواریم این تغییرات اعمال شده، توسط مردم و زائرین مملوس شود.
مدیر حوزههای علمیه خواهران گفت: جایگاه شهر قم باید بهعنوان شهر مذهبی و حرم اهل بیت(ع)، از آفات و آسیبهای اجتماعی حفظ شود و حوزههای علمیه خواهران با اتکا به نیروی انسانی مجاهد و با فراگیری رهنمودهای رهبری در صدد توفیق و انجام آن است که امیدواریم با کمترین میزان آسیب، بیشترین بهره را در این راستا حاصل کنیم.
انتهای پیام/.
∎