به گزارش روابط عمومی ایمپاسکو، شیما معافی مدیر برنامه ریزی و سیستمهای شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در نمایشگاه تخصصی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری اصفهان عنوان کرد: از بین مجتمعهای تعیین شده تاکنون معادن سرب و روی انگوران و پتاس خوروبیابانک موفق به اخذ پروانه گردشگری شدهاند.
معافی با بیان اینکه شرکت اقدام به تهیه پیش نویس نقشه راه گردشگری معدنی کرده است، افزود: پیش نویس تفاهم نامه همکاری مشترک میان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور توسعه همکاریهای مشترک، تکمیل زنجیره ارزش و بهرهمندی از ظرفیتهای دو جانبه تنظیم شده است که امضای آن میتواند زمینه ساز توسعه زمین گردشگری (ژئوتوریسم) با رویکرد گردشگری معدن در کشور باشد.
وی تاکید کرد: ایمپاسکو با حسن نیت نسبت به حوزه ژئوتوریسم و توجه به مناطقی که معادن در آن واقع شده و در راستای خلق ارزش پایدار و مشترک، نقش تسهیلگر بر عهده گرفته تا به عنوان پلی میان سرمایهگذاران متخصص حوزه گردشگری و معادن نقش ایفا کند.
مدیر برنامهریزی و سیستمهای شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ادامه داد: تلاش ما بر این است تا توجه علاقمندان به حوزه گردشگری معدنی را به سمت شهرهایی که معادن در آن وجود دارد متمایل کرده و با ایجاد بستر مناسب و تلاش برای دریافت مجوز گردشگری و در نهایت برون سپاری، تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم.
معافی تصریح کرد: استان یزد با دارا بودن معادن بزرگ و همزمان با پتانسیل بالای گردشگری میتواند در این حوزه به عنوان پیشرو پیشگام شود.
وی اضافه کرد: معادن سنگ آهن فلات مرکزی در بافق و معدن سرب و روی مهدی آباد در مهریز به عنوان دو پایلوت گردشگری استان یزد معرفی شدهاند که صدور مجوز گردشگری برای این معادن میتواند آغاز فعالیت در این راه باشد.
گفتنی است در حاشیه این نمایشگاه، علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، حمیدرضا بابایی استاندار و محمدرضا علمدار یزدی معاون امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد از غرفه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بازدید کردند.