شناسهٔ خبر: 70032223 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد؛

مشارکت اکثر بهره‌برداران یزدی در سرشماری کشاورزی

رییس گروه طرح‌های آماری و سرشماری‌های سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از کشاورزان و خانوارها خواست با ماموران سرشماری همکاری کرده و با ارائه اطلاعات دقیق و صحیح زمینه‌ساز برنامه‌ریزی‌ مناسب در این حوزه برای ۱۰ سال آینده باشند.

صاحب‌خبر -

«رضا ولی‌زاده» در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این که تاکنون اکثر بهره‌برداران بخش کشاورزی در استان سرشماری شده‌اند، اظهار کرد: براساس اطلاعات سامانه اتاق کنترل، ۸۹.۹ درصد از مردم استان با مأموران ما همکاری کامل داشته‌اند و اطلاعات دقیق و جامعی را در اختیار بخش کشاورزی قرار داده‌اند.

وی در ادامه درباره نیروهای فعال در این سرشماری، توضیح داد: در سطح استان، ۱۰۱ مأمور آمارگیر مسئول جمع‌آوری اطلاعات هستند و علاوه بر این، ۲۴ کارشناس فنی وظیفه نظارت بر عملکرد مأموران را بر عهده دارند که در هر شهرستان نیز یک معاون فنی و آموزشی فعالیت می‌کند.

رییس گروه طرح‌های آماری و سرشماری‌ استان با بیان این که تعداد ۱۲ معاون فنی در سطح استان تعیین شده‌اند، گفت: در سطح کلان، استاندار به عنوان رییس ستاد هماهنگی سرشماری استان و رئیس سازمان مدیریت به عنوان مدیر اجرایی فعالیت می‌کنند. در سطح شهرستان‌ها نیز فرمانداران، مسئولیت مدیریت اجرای سرشماری را دارند.

ولی‌زاده همچنین درباره تفاوت اجرای سرشماری در برخی شهرها، اظهار کرد: تمام خانوارهای استان به جز چند شهر خاص مانند یزد، بافق، میبد، اردکان و ابرکوه، سرشماری می‌شوند.

رییس گروه طرح‌های آماری و سرشماری‌ استان تصریح کرد: در شهرهای مذکور به دلیل پایین بودن تعداد بهره‌برداران کشاورزی، اطلاعات از طریق آمارهای ثبتی به‌روزرسانی می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری آمارگیران درب منزل افراد نیست.

ولی‌زاده خاطرنشان کرد: در شهرهایی با بافت روستایی و تعداد بالای بهره‌برداران، مأموران به منازل مراجعه می‌کنند.

وی با اشاره به این که سرشماری عمومی کشاورزی از ۱۲ آبان آغاز شده و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، این فرآیند طی ۴۵ روز به پایان خواهد رسید، گفت: انتظار می‌رود تا پایان آذرماه، سرشماری در سطح استان به طور کامل به اتمام برسد.

ولی‌زاده در پاسخ به نگرانی برخی کشاورزان درباره اطلاعات سرشماری، تأکید کرد: طبق قوانین کشور، بهره‌برداران کشاورزی از پرداخت مالیات معاف هستند و اطلاعاتی که در جریان این سرشماری جمع‌آوری می‌شود، کاملاً محرمانه باقی می‌ماند.

وی افزود: این اطلاعات صرفاً برای برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در سطح شهرستان، شهر یا روستا استفاده می‌شود و هیچ ارتباطی با مواردی مانند قطع یارانه یا امور مالیاتی ندارد.

رییس گروه طرح‌های آماری و سرشماری‌ استان در پایان از کشاورزان و خانوارها درخواست کرد اطلاعات دقیق و صحیح ارائه دهند، چرا که این اطلاعات منجر به برنامه‌ریزی‌های صحیح برای ۱۰ سال آینده می‌شود و در نهایت خود آن‌ها از مهم‌ترین ذی‌نفعان این تصمیم‌گیری‌ها خواهند بود.

انتهای پیام