در حالی که یکی از پربسامدترین اتهامات تندروها برای از میدان به در کردن مخالفان خود ضدیت با ولایت فقیه است، نمایندگان این گروه در مجلس شورای اسلامی تلاش میکند تا خود را به نشنیدن نظر رهبری درباره موافقت با اصلاح قانون مشاغل حساس، بزنند؛ همان که در اصطلاح خواص «تجاهلالعارف» خوانده میشود. یعنی دانستن چیزی و خود را به ندانستن زدن آن. این گروه که تا کنون نشان دادهاند همه انگیزهشان برای مخالفت با اصلاح این قانون، برکناری محمدجواد ظریف از معاونت راهبردی رئیسجمهور است، چشم خود را بر اشکالاتی بستهاند که این قانون در مسیر استفاده از ذخیره مدیریتی کشور ونخبگان بسیاری که تابعیت قهری برخی کشورهای دیگر را دارند، اما مایلند که در کشور بمانند و خدمت کنند، ایجاد کرده است.
از همین روست که محمدباقر قالیباف هم که مرعوب این گروه تندرو شده است، اعلام کرده که بهتر است خود ظریف کنارهگیری کند. اما ظاهرا مرعوب کردن نمایندگان دیگر مجلس از سوی این گروه همچنان ادامه دارد و ارسال پیامک حاوی اتهامات علیه محمدجواد ظریف همچنان در دستور کار افراطیون قرار دارد. موضوعی که روز گذشته برخی از نمایندگان به آن پرداختند.
احمد فاطمی از جمله اعضای فراکسیون مستقلین مجلس است که از ارسال پیامکهای انبوه به نمایندگان روایت میکند و به خبرآنلاین میگوید: «برخی از تندروها ثابت کردند که در عمل به رهبری اعتقاد ندارند.» مرتضی محمودی از اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی نیز در گفتگویی که با خبرگزاری خبرآنلاین داشته در رابطه با نقل قول هایی که از طرف رهبری صورت گرفته و یا می گیرد گفت که «یا خود رهبری صحبتی خواهند کرد و یا از طریق مرجعیتی که برای مجلس مشخص کردند، اعلام شود.»
فاطمی، در گفتگو با خبرآنلاین پیرامون تاثیر توصیه رهبری درباره اصلاح قانون مشاغل حساس به خبرگزاری خبرآنلاین، گفت: «متاسفانه ما با یک پدیده از تندروی مواجه هستیم که به هیچ اصول اخلاقی پایبند نیست و ما نگران هستیم. در حقیقت بحث فوریت و یا عدم فوریت لایحه اصلاحیه قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس در مجلس مطرح شد و بحث اصل لایحه و محتوای آن نبود بلکه فقط بحث فوریت بود که یک عده گفتند فوریت ندارد و از طرف دیگر برخی گفتند فوریت دارد و در نهایت به عنوان لایحه عادی به کمیسیون اجتماعی رفت که مورد بررسی قرار میگیرد و اصلاح میشود اما دوباره به صحن میآید.»
وی افزود: «ولی فضاسازی عجیبی علیه ۳۸ نفر موافقان و کسانی که در رای گیری شرکت نکردند و یا رأی ممتنع دادند، صورت گرفت که آنها را مرعوب کنند و این لایحه را به فرد خاصی تقلیل دهند، این یک اشتباه بزرگ است چراکه لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس برای یک فرد خاص نیست و اتفاقا نقل قولی که آقای مهدی فضائلی، عضو دفتر رهبری گفت و قالیباف تایید کرد که رهبری دو ماه پیش به آقای پزشکیان فرمودند که من با اصلاح قانون در خصوص تابعیت قهری موافق هستم، این بزرگترین عدله است برای اینکه دولت در مورد ارائه لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس کار درستی انجام دهد که این لایحه مورد بررسی قرار می گیرد.»
فاطمی تصریح کرد: «ما باید در فضای مجازی بدون حب و بغض و اغراض سیاسی تصمیم کارشناسی بگیریم، همانطور که قالیباف گفت، اینکه تخطئه کنند و جریانی که هم در انتخابات ریاست جمهوری و هم مجلس شکست خوردند، بخواهند انتقام بگیرند و کینهتوزانه برخورد کنند، به نظر من قابل قبول نیست و به دور از اصول اخلاقی است. البته با وجود اینکه مشخص شد نظر رهبری هم اصلاح قانون مشاغل حساس است، بزرگترین تو دهنی به اینها خورد.»عضو فراکسیون انقلاب اسلامی در واکنش به اینکه جریان تندرو از چه طریقی موافقین فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس را مرعوب کردند، اظهار کرد: «بالاخره آنها را به این ترتیب تخریب کردند که گفتند زمانی که کشور درگیر مشکلات زیادی است، این افرادی که رأی مثبت دادند به فکر ظریف هستند. به عبارتی علیه موافقان دروغ و فرافکنی کردند.»
فاطمی ادامه داد: «البته اکثریت مردم آگاه هستند و یک اقلیت توئیتباز که از جایی سازماندهی میشوند، پیامکهای انبوه برای نمایندگان میفرستند و آنها را تهدید میکنند و از طرفی حرفهای نسنجیدهای میزنند که فقط باید در دادگاه صالحه اثبات شود، این فرافکنیهایی را انجام میدهند. این بسیار روش خطرناکی است و بانیان این مسیر خطرناکی را پیش می برند و این به ضرر انقلاب و کشور است.»
وی در واکنش به اینکه آیا از این پیامکهای تهدیدآمیز برای شما هم ارسال شده است یا خیر، ابراز کرد: «بله. البته تهدید به آن معنا خیر بلکه بیشتر جوسازی بود که از طیف تندروی وابسته به جبهه پایداری صورت گرفت. اما ما تابع رهبری هستیم و خوشبختانه رهبری با کلیت امر با تغییر تابعیت قهری توصیه کردند. البته ما هم با تابعیت غیرقهری مخالف هستیم. اما در مورد تابعیت قهری این نکته وجود دارد که شاید زندگی حدود چند هزار نفر تحت تاثیر این قضیه است چراکه آنها ناخواسته دو تابعیتی شدند چراکه در آن کشور و زمانی که پدر یا مادرشان در ماموریت بودند، متولد شدند.» فاطمی در مورد حملههای رسایی به عضو دفتر رهبری خاطرنشان کرد: «البته قالیباف پاسخ داد و سخن رهبری را تایید کرد.» وی در واکنش به اینکه فکر می کنید در روند بررسی لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس باز هم تندروها فضاسازی خواهند کرد و یا اینکه سخن رهبری برای آنها هم حسن ختام محسوب می شود، یادآور شد: «برخی از تندروها ثابت کردند که در عمل به رهبری اعتقاد ندارند.»
مرتضی محمودی، عضو فراکسیون انقلاب اسلامی اما از کسانی است که معتقد است فضائلی نظرات خود را منتقل میکند نه نظرات دفتر رهبری را. او در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین گفت:«فضائلی قبلاً هم با انتشار مطلبی در فضای مجازی اعلام کرده بود که فقط نظرات خودش را دارد و در نقش سخنگوی رهبری نیست، لذا نکاتی که فضائلی میگوید به نوعی برداشت شخصی او از واکنش مجموعه دفتر رهبری و یا اشاراتی است که امکان دارد از مجموعه دفتر رهبری و یا شخص معظم له، داشته و یا برداشت کرده و یا نکاتی را شنیده است.»
وی افزود: «بنابراین فضائلی فصلالخطاب نیست اما اگر برای نمایندگان به صورت واضح مشخص شود و صراحتاً نظر رهبری برای نمایندگان روشن و واضح شود و ما در جریان نظر ایشان قرار بگیریم، قطعاً ما دیگر قائل به نظراتی که در دورهای می گفتند نظر مولوی و ارشادی نیستیم، بلکه میگوییم امر حضرت آقا به عنوان رهبر معظم انقلاب و امر ولایت برای ما لازمالاجرا است و ما قطعا نظر ایشان را بدون هیچ اما و اگری اطاعت خواهیم کرد و در همه آرای ما تاثیرگذار خواهد بود.»
محمودی در واکنش به اینکه منظور شما این است که خود رهبری باید اعلام کند و تایید عضو دفتر ایشان معیار نیست، تصریح کرد: «خیر، یا خود رهبری صحبتی خواهند کرد و یا از طریق مرجعیتی که برای مجلس مشخص کردند، اعلام شود. آن طور که به ما و همه نمایندگان منتقل شده این است که رهبری چندی قبل گویا اعلام کردند که هر نظر، نقد و پیشنهادی در مجلس داشته باشند که لازم باشد در مجلس در مورد نظر ایشان تصمیم گرفته شود، این نظر از طریق رئیس مجلس منتقل میشود.»عضو فراکسیون انقلاب اسلامی ادامه داد: «ما نمایندگان هم پذیرفتیم، نکاتی که رهبری درباره مجلس دارند از طریق قالیباف منتقل میشود و او صراحتاً میگوید. ولی اینکه افراد از گوشه و کنار و یا فردی که در دفتر رهبری حضور دارد، یا ارتباطی دارند و یا حتی خارج از مجموعه دفتر رهبری هستند، نکاتی را منتقل میکنند، تحلیل ارائه میدهند این برای ما نظر قطعی رهبری تلقی نمیشود کما اینکه ایشان بارها اعلام کردند که من نظرشان را شفاف از طریق رسانه و تریبونی که در اختیار دارد، بیان می کنند و اگر جایی لازم باشد به صورت تخصصی و یا موردی در حوزه خاصی نکتهای بفرمایند از طریق مقام ارشدی که در آن مجموعه است، اعلام میشود.»محمودی در واکنش به اینکه البته قالیباف توئیت فضائلی را تایید کرد، خاطرنشان کرد: «قالیباف نگفت نظر فضائلی تایید است بلکه گفت آن نکتهای که رهبری گفتند مورد تایید است یعنی قالیباف از کانال دیگری هم مطلع شده است. ما کاری با نظر فضائلی نداریم اما نکتهای که در مورد بحث موافقت رهبری با تابعیت قهری مطرح شده، وقتی رئیس مجلس روشن و شفاف تایید کند که این نکته از طرف رهبری گفته شده ما هم قطعاً تابع هستیم.»
وی یادآور شد: «البته قالیباف هم گفت این موضوع صحت دارد و ما زمانی که بخواهیم به لایحه اصلاح مشاغل حساس رسیدگی کنیم، این نکته را در نظر خواهیم گرفت.»