به گزارش ایرنا، سیدحمیدرضا بیرونی روز یکشنبه در خصوص تجهیز موتورلانسها به دستگاه شوک خارجی اظهار کرد: با تجهیز تمام موتورلانسها به این دستگاه، زمان رسیدن به بیماران و ارائه خدمات کاهش یافته و این دستگاه در مواقع اضطراری به سرعت شوک لازم را ارائه میدهد و به بازگشت به زندگی بسیاری از هموطنان کمک کرده است.
وی در ادامه افزود: این دستگاه شوک خارجی خودکار، موتولانسها را به کلینیکهای سیار و آیسییوهای پرتابل تبدیل کرده و به همراه تجهیزات دیگر مانند تجهیزات راه هوایی و اکسیژن رسانی، تمامی نیازهای بیماران با مشکلات تهدید کننده حیات را پوشش میدهد.
به گفته رییس اداره مطالعات اورژانس استان تهران، با این اقدامات، زمان ارائه خدمات اورژانس در تهران به کمتر از ۱۲ دقیقه کاهش یافته که دستاورد بزرگی در ارائه خدمات به هموطنان است.
وی ادامه داد: اکنون اورژانس استان تهران به ۲۲۰ دستگاه موتورلانس برای خدمات رسانی به بیماران مجهز است.
کلینیک سیار قلب در ۳۰۴ نقطه از تهران
رییس اداره موتولانس اورژانس استان تهران هم با بیان اینکه تمام موتورانس های اورژانس استان تهران به دستگاه قلب مجهز هستند، اضافه کرد: این موتورلانس ها به عنوان یک کلینیک سیار عمل کرده و نقش آیسییو سیار را با تمامی تجهیزات لازم برای نجات جان بیماران ایفا میکند.
سیدحمیدرضا میرحسینی در ادامه یادآور شد: یکی از مهمترین تجهیزات، دستگاه نوار قلب است که به تمام مطالعات اورژانس استان مجهز شده و قادر است نوار قلب بیمار را در محل حادثه ثبت کرده و به مرکز ارسال کند که این امر تشخیص سکته حاد قلبی را در کمترین زمان ممکن فراهم میآورد.
به گفته وی، علاوه بر این، نرمافزار گلاسکو بر روی گوشیهای همکاران نصب شده که پس از ثبت نوار قلب، تفسیر آن را با استفاده از هوش مصنوعی در عرض چند ثانیه انجام میدهد.
وی تاکید کرد: این فرایند شامل گرفتن نوار قلب و تجزیه و تحلیل آن در کمتر از یک دقیقه است و به اقدامات درمانی سریعتر کمک میکند.
رییس اداره موتورلانس اورژانس استان تهران با اشاره به اینکه با توجه به سرعت عمل در رسیدن به محل حادثه و انجام نوار قلب، زمان بیشتری برای انتقال و اقدامات درمانی وجود دارد، گفت: همکاران آموزشهای تخصصی برای مدیریت شرایط خطرناک را دیدهاند و در صورت نیاز، آمبولانس نیز اعزام میشود تا بیمار به درستی منتقل شود.