شناسهٔ خبر: 70027001 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

جبهه مقاومت در سایه فرهنگ عاشورایی شکل گرفت

حوزه/ رئیس مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خراسان رضوی، با تاکید بر نقش فرهنگ عاشورا در شکل‌گیری جبهه مقاومت، اهمیت رسالت طلبگی و ضرورت تلاش‌های علمی طلاب را، برای پاسخگویی به نیازهای جامعه تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، نشست بصیرتی سیاسی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا ایمانی رئیس مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خراسان رضوی، از سوی واحد تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه امام صادق(ع) کاشمر برگزار شد.

در این نشست، مباحث مهمی در خصوص جبهه مقاومت در منطقه و تبیین فرهنگ شهادت‌طلبی امام حسین علیه‌السلام مطرح شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی، با تاکید بر اهمیت رسالت طلبگی و نقش طلاب در جامعه اسلامی، اظهار داشت: طلبه باید ابتدا با قوی کردن پایه‌های علمی خود، نیازهای جامعه را شناسایی کرده و برای رفع نقایص موجود در میدان تبلیغ تلاش کند.

وی به اهمیت مدیریت زمان و روش‌های علمی در دوره‌های تحصیلی اشاره کرد و افزود: در دوران تحصیل در حوزه، روزانه ۱۸ ساعت کار علمی داشتیم که شامل ۶ ساعت درس، ۶ ساعت مطالعه و ۶ ساعت مباحثه بود، اما اکنون با حسرت به آن روزها نگاه می‌کنیم.

رئیس مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خراسان رضوی، همچنین بر لزوم درک عمیق نیازهای جامعه و تلاش در جهت آگاه‌سازی مردم به معارف اسلام و اهل‌بیت(ع) تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: در دوران‌هایی که مسلمانان دچار انحرافات عقیدتی شدند، وجود مبلغان قدرتمند و آگاه می‌تواند مردم را به سمت مفسر حقیقی دین، یعنی امام معصوم(ع) هدایت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی به مباحث مربوط به جبهه مقاومت در منطقه پرداخت و تاکید کرد: شکل‌گیری و پایداری این جبهه به تأسی از نهضت عاشورا و فرهنگ شهادت‌طلبی امام حسین(ع) است.

رئیس مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خراسان رضوی، با اشاره به نقش کلیدی ایران و حزب‌الله لبنان در گسترش جبهه مقاومت، ابراز کرد: این جبهه با حمایت‌های علمی، معنوی و جهادگرایانه علما و رهبران دینی، از جمله امام خمینی(ره)، پایه‌گذاری و تثبیت شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی به تاثیرات شخصیت‌هایی همچون سید حسن نصرالله در پیروزی‌های جبهه مقاومت اشاره کرد و یادآور شد: شهید نصرالله در کمال صراحت اعلام کرد که عزت ما از عاشوراست و تمامی پیروزی‌های ما مرهون نهضت حسینی است.

وی به چشم‌انداز آینده جبهه مقاومت اشاره کرد و ادامه داد: این جبهه در حال حاضر در بهترین وضعیت خود قرار دارد و پیروزی نهایی بسیار نزدیک به نظر می‌رسد.

انتهای پیام. /