شناسهٔ خبر: 70026295 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

تملک باغ در مناطق کم برخوردار

مدیرعامل سازمان بوستان‌‌‌ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به توزیع عادلانه فضای سبز شهری در پایتخت، گفت: هیچ درختی در تهران قطع نمی‌شود و در تهران سالانه حدود دو میلیون درخت کاشته می‌شود. در زمینه تملک باغ‌‌‌ها نیز گفت: حدود ۲۲ باغ در مناطق کم‌برخوردار شهری در دست تملک است که این‌‌‌ باغ‌‌‌ها به پارک عمومی برای شهروندان تبدیل می‌‌‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش «ایسنا» علی‌محمد مختاری در ارتباط با آخرین وضعیت گسترش فضای سبز شهر تهران اظهار کرد: حدود سه سال است که در زمینه گسترش فضای سبز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است؛ البته مردم در این رابطه بهتر می‌توانند نظر دهند. در بخش برون‌شهری و توسعه کمربند سبز پیرامون شهر تهران نیز ۴۷۵۰ هکتار جنگل‌کاری انجام دادیم و ۳۰۰۰ هکتار هم برای امسال در دست اقدام داریم. وی ادامه داد: در هیچ دورانی ۷۷۵۰ هکتار توسعه فضای سبز در عرض چهار سال در حاشیه شهر تهران نداشتیم. این‌‌‌کار علاوه بر اینکه از گسترش بی‌‌‌رویه شهر جلوگیری می‌کند، ساخت‌وسازهای غیر‌مجاز در حاشیه شهر را متوقف می‌کند و مثل یک فیلتر عمل می‌کند. امسال همچنین طرح ۵۰‌هزار هکتاری فضای سبز اطراف تهران به اتمام می‌رسد و نیاز است این کار در کلیه مراکز استان‌‌‌ها انجام شود؛ چرا که اثرات مناسبی روی اقلیم آن شهرها می‌‌‌گذارد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌‌‌ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به توسعه فضای سبز درون‌شهری در پایتخت گفت: بیش از ۱۲۰ پارک منطقه‌‌‌ای و فرامنطقه‌‌‌ای احداث شده و کار بسیار خوبی در زمینه توزیع عادلانه فضای سبز شهری انجام شده است؛ چرا که در مناطق ۷، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۱، ۱۷ سرانه فضای سبزشان زیر ۱۰ متر بود و با استانداردهای بین‌المللی تفاوت داشت. با دستور آقای زاکانی سرانه فضای سبز باید به طور یکسان برای هر شهروند افزایش پیدا کند و ما نیز سعی داریم طی یک برنامه چهارساله سرانه را به حد قابل قبولی برسانیم. وی افزود: ۳۹ پارک منطقه‌‌‌ای و فرامنطقه‌‌‌ای در دست ساخت است. همچنین تملک حدود ۲۲ باغ در مناطق کم‌برخوردار نیز در دست اجراست که اینها به پارک عمومی برای شهروندان تبدیل می‌‌‌شوند. احداث رود‌دره فرحزاد به مساحت ۱۵۷ هکتار در دستور کار قرار گرفت و یک سال طول کشید تا ۵۴ هکتار از آن به بهره‌‌‌برداری رسید و بهره‌‌‌برداری از این پروژه باعث می‌شود شهروندان بروند و در این منطقه طبیعت‌گردی کنند و حال مردم بهتر خواهد شد. فاز دوم این پروژه را هم آغاز کردیم که در اردیبهشت ماه سال آینده به بهره‌برداری می‌‌‌رسد.

ممکن است بر اساس نقشه‌‌‌ ساخت بنای یک شهروند، درختی در محل زیربنا قرار بگیرد که نظر کمیسیون ماده ۷ ابتدا تغییر نقشه برای حفظ درخت است و اگر نشد در فصل مناسب جا‌به‌جایی درختان در محل دیگر صورت بگیرد.

 

برچسب‌ها: