شناسهٔ خبر: 70023264 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

ضرورت اجرای طرح و برنامه‌های خلاقانه و ابتکاری برای جذب گردشگر

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی بر ضرورت اجرای طرح و برنامه‌های خلاقانه و ابتکاری برای جذب گردشگر در شهرستان‌های خراسان رضوی تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش میراث‌آریا، سیدجواد موسوی در ننشست هم‌اندیشی مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی که جمعه نهم آذر ماه ۱۴۰۳ در شهرستان تربت حیدریه برگزار شد، گفت: برگزاری رویدادهای گردشگری می‌تواند علاوه بر جذب گردشگر، ظرفیت‌های گردشگری شهرستان را معرفی کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی ادامه داد: به تازیگی بیش از ۴۹ رویداد محلی، استانی و ملی از استان خراسان رضوی در تقویم گردشگری کشور به ثبت رسیده است که رشد بسیار خوبی نیز داشته و امدواریم با برگزاری این رویدادهای به توسعه گردشگری شهرستان‌ها کمک کنیم.

او تاکید کرد: فضای مجازی فرصتی است که با کمترین هزینه بیشترین اثرگذاری را دارد، باید از ظرفیت فضای مجازی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و ترویج صنایع‌دستی استفاده کنیم.
موسوی نظارت بر تاسیسات گردشگری شهرستان‌ها توسط ادارات شهرستانی را ضرورت دانست و گفت: باید فعالان و خدمات دهندگان به زائران و گردشگران ارتباط برقرار کرده و بر خدمات دهی آن‌ها نظارت مستمر داشته باشید.

او افزود: این اداره کل همواره از سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی حمایت کرده و طی سال گذشته رشد بالایی در حوزه اشتغال و سرمایه‌گذاری داشته‌ایم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با قدردانی از رئیس اداره شهرستان تربت حیدریه گفت: این شهرستان اقدامات ارزنده‌ای در سه حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی برداشته است و این سه بخش را به صورت متوازن رشد داده و در مسیر پیشرفت حرکت کرده است.
او با قدردانی از مسئولان شهرستان تربت حیدریه از جمله نماینده مردم شهرستان در مجلس، فرمانداری و شورای اسلامی شهر و شهرداری و دیگر ادارات شهرستان که در برگزاری رویدادهای مرتبط با میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تعامل بسیار خوب و بالایی دارند، تصریح کرد: برگزاری رویدادهای مختلف فرهنگی و گردشگری از جمله جشنواره زعفران با همراهی مردم و مسئولان نقش به‌سزایی در معرفی این شهرستان به عنوان مقصد گردشگری  داشته است.

در این نشست مسائل و مشکلات حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و سرمایه‌گذاری، صنایع‌دستی، توسعه مدیریت و امور مالی، روابط عمومی و امور فرهنگی مطرح و معاونان و روسای ادارت مربوطه پاسخگویی کردند.

در پایان این نشست از مدیران شهرستان‌های برتر اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تقدیر شد.

هم‌چنین از مادر شهیدان کرمانی به نمایندگی از خانواده شهید کرمانی که رباط تاریخی علیا را احیا کرده و به مجموعه اقامتی، پذیرایی و موزه تبدیل کرده‌اند تقدیر شد.

انتهای پیام/