شناسهٔ خبر: 70020929 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

بلاتکلیفی خریداران راناپلاس

مشتریان ایران‌خودرو در پویشی اعلام کرده‌اند که با وجود فاکتور شدن خودروی راناپلاس، این خودروها پلاک‌گذاری نشده است.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، خریداران راناپلاس در پویشی اعلام کرده‌اند که ایران‌خودرو پس از فاکتور کردن، هنوز اقدام به پلاک‌گذاری و تحویل این خودروها نکرده است. این در حالی است که برخی از این خودروها قرار بود در اوایل مهرماه تحویل داده شوند و مشتریان وجه خرید را به طور کامل پرداخت کرده‌اند.

مشتریان شرکت ایران‌خودرو با ثبت پویشی در خبرگزاری فارس اعلام کرده‌اند که با گذشت بیش از دو ماه از فاکتور شدن خودروی راناپلاس، این شرکت هنوز اقدام به پلاک‌گذاری و تحویل این خودروها نکرده است. به گفته مشتریان، این خودروها به صورت فروش فوری عرضه شده و مبلغ کامل آن توسط خریداران پرداخت شده است، اما همچنان بلاتکلیف هستند.

برخی از مشتریان اعلام کرده‌اند که موعد تحویل خودرو اوایل مهرماه ۱۴۰۳ بوده، اما با گذشت این مدت، هیچ مقام مسئولی در ایران‌خودرو پاسخگو نیست و تنها به آنها گفته می‌شود که صبر کنند. از سوی دیگر، این شرکت به دلیل فاکتور شدن خودرو، خود را ملزم به پرداخت جریمه دیرکرد نیز نمی‌داند، که این مسئله باعث نارضایتی شدید مشتریان شده است.

مشتریان در این پویش تأکید کرده‌اند که این وضعیت برای افرادی که مبلغ کامل خرید خودرو را پرداخت کرده‌اند، غیرقابل‌پذیرش است و خواستار شفاف‌سازی از سوی ایران‌خودرو و تحویل سریع خودروهای خود هستند.