شناسهٔ خبر: 70019879 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

جدیدترین نقشه تحولات شهر حلب

نیروی هوایی سوریه با کمک روسیه در حال بمباران مواضع تروریست‌ها در این دو استان هستند و تصاویر منتشر شده، حجم زیادی از حملات را نشان می‌دهد.

صاحب‌خبر -
جدیدترین نقشه تحولات شهر حلب
کد خبر: 687628
|
۱۴۰۳/۰۹/۱۰ ۱۵:۳۰:۳۷

همزمان با تشدید حملات تروریست‌ها به محله‌های شرقی شهر حلب، منابع مخالفان و تروریست‌ها مدعی شدند که شبه نظامیان موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد، با رنگ زرد بر روی نقشه) با هماهنگی نیروهای ارتش سوریه، به برخی مناطق وارد شده و کنترل آن‌ها را به دست گرفته‌اند.

به گزارش تسنیم؛ تصاویر مخابره شده محله‌های شیخ النجار و فرودگاه‌ها بین ‌المللی حلب، حضور نیروهای قسد را در این مکان تأیید می‌کند و باید دید ارتش سوریه برای دفاع حملات تروریست‌ها کما اینکه در بیانیه اخیر تأکید کرده، چه تدبیری اندیشیده‌است.

از حلب و ادلب نیز خبر می‌رسد که نیروی هوایی سوریه با کمک روسیه در حال بمباران مواضع تروریست‌ها در این دو استان هستند و تصاویر منتشر شده، حجم زیادی از حملات را نشان می‌دهد.

حلب

برچسب‌ها: