به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، محمد سراج؛ نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در مجلس صبح امروز در هشتمین جلسه شورای آموزشوپرورش اسلامشهر با اشاره ضرورت تأمین سرانههای آموزشی گفت: اسلامشهر به جهت تأمین سرانه آموزشی در استان تهران و بلکه در کشور وضعیت خوبی ندارد و شاید جزو آخرینها باشد.
وی افزود: قانون برای وزارت مسکن در ساختن شهرکها تکلیف را مشخص کرده و شهرکسازان و مجتمعسازان مکلف شدهاند بهاندازه نیاز سرانه آموزشی را تأمین کنند، اما قانون برای پیمانکارانی که کمتر از 200 واحد مجوز ساخت میگیرند؛ سکوت کرده و در این زمینه خلأ قانونی وجود دارد.
سراج با بیان اینکه همه انبوهسازان باید قدرالسهم خودشان را برای ساخت مدرسه و تأمین فضای آموزشی بپردازند، تأکید کرد: اگر نیاز به ورود مجلس برای اصلاح این موضوع و قانون هست، قطعاً این مورد را پیگیری میکنیم که همزمان با ساخت مسکن و استقرار جمعیت، مدارس هم ساخته شود تا مشکل فضای آموزشی مرتفع شود.
نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در مجلس با اشاره به اینکه آموزشوپرورش اسلامشهر در استان تهران از جهت کادر آموزشی جزو رتبههای آخر است، گفت: اسلامشهر جزو متراکمترین نقاط کشور در حوزه آموزشوپرورش است و جمعیت یکصدهزارنفری دانشآموزی نیازمند توجه و اهتمام ویژه برای تأمین کادر آموزش و فضای آموزشی دارد و ادارهکل و وزارت آموزشوپرورش باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: از محل سهم نماینده در بودجه متوازن مبلغ 10 میلیارد تومان برای فضای آموزشی اسلامشهر اختصاص دادم و بخشی هم به فضاهای آموزشی استان تهران و بخشی هم برای پروژههای مربوط تأمین آب استان تهران تخصیص یافته است.
الزام به ساخت مدرسه توسط انبوهسازیها پیش از صدور پروانه ساختمانی
حسین حبیبی؛ فرماندار شهرستان اسلامشهر هم در این جلسه گفت: امروز مسائل و مشکلات حوزه آموزشوپرورش اسلامشهر مطرح شد و مقرر شد بخشی توسط مدیریت شهری برطرف و برخی موضوعات هم نماینده محترم مجلس از نهادهای فرادستی پیگیری کند.
وی با اشاره به الزام انبوهسازان برای احداث مدرسه در طرحهای دولتی تأکید کرد: طبق قانون ماده 18 شورای آموزشوپرورش، انبوهسازان باساخت بیش از 200 واحد مسکونی، باید یک مدرسه هم بسازند، متاسفانه در طرحهای دولتی بعضاً این موضوع رعایت نشده که مکاتباتی در این خصوص انجام و از نهادهای فرادستی و نمایندگان مجلس پیگیر هستیم.
فرماندار اسلامشهر ادامه داد: در محیط شهری هم مقرر شد قبل از صدور پروانه، ساخت مدرسه برای انبوهسازیها در دستور کار قرار گیرد تا در آینده با کمبود سرانهها مواجه نشویم.
کمبود نیروی انسانی در حوزه آموزش اسلامشهر
اکبر قنبری؛ مدیر آموزشوپرورش اسلامشهر در ادامه این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیتهای آموزشوپرورش اسلامشهر اظهار داشت: با وجود کمبود نیروی انسانی در حوزه آموزش و اضافهکاریها، رتبههای خوبی توسط دانشآموزان در مقاطع مختلف کسبشده و با 7 پله صعود از رتبه 16 به 9 رسیدهایم.
وی افزود: با هدف کنترل ورودیها و ایجاد رشتههای جدید مورد علاقه دانشآموزان و افزایش مهارتآموزی، حضور و استقبال دانشآموزان دبیرستانی از رشتههای مهارتی رشد بسیار خوبی داشته و از 37 درصد به 47 درصد رسیده است.
در هشتمین جلسه شورای آموزشوپرورش اسلامشهر گزارش نیروهای غیرموظف، فضا، کلاسها، میزان تعداد نفرات حقالتدریس و انتقالی و برنامهریزی نیروی انسانی سال تحصیلی آینده با اولویت دوره متوسطه، پیگیری بهسازی و استانداردسازی مدرسه امام حسین (ع) شهرک امام خمینی و ضرورت تخصیص اعتبار و حمایت مدیریت شهرستانی بهمنظور بازگرداندن به چرخه آموزش، تعیین تکلیف نهایی سرویس دانشآموزی مدارس استثنایی، پیگیری زیرسازی پروژه احداث زمین چمن مصنوعی مدرسه سعدی در مسکن مهر طرح شهید سلیمانی، برگزاری اجتماع عظیم دختران فاطمی با حضور 4 هزارنفری دانشآموزان مدارس در مصلی مرکزی و ضرورت همکاری دستگاهها و نهادها در سطح شهرستان توسط مدیر آموزشوپرورش اسلامشهر و معاونین آموزشی ارائه شد.
تشکیل کارگروهی برای پیگیری ماده 18 شورای آموزشوپرورش در خصوص غفلت انبوهسازها در ساخت فضای آموزشی، پیگیری ساخت مدرسه از سوی کمیساریای عالی پناهندگان برای حضور 10 هزار دانشآموز اتباع در مدارس اسلامشهر و چهاردانگه، افزایش تخصیص سهمیه در آزمون استخدامی آموزشوپرورش به اسلامشهر به دلیل ناترازی و نابرابری نیروی انسانی، توجه ویژه به مدارس استثنایی اسلامشهر با حضور 334 دانشآموز معلول و استفاده رایگان از امکانات آموزشی، و همچنین معرفت افزایی، آمادگی ذهنی قبل از حضور در برنامهها و مشارکت دانشآموزان در محتوای برنامههای در حال اجرا در آموزشوپرورش موضوعاتی بود که مورد تأکید و پیگیری نماینده مجلس قرار گرفت.
انتهای پیام/