به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، حمید بورد با بیان اینکه تلاشهای گستردهای در خصوص انجام اقدامات راهبردی در حوزه تعمیرات، نگهداری، افزایش تولید و اجرای پروژهها در شرکت ملی نفت ایران انجام شده است، گفت: با تلاشهای صورت گرفته طی ۱۰۰ روز گذشته، بیش از ۶۰ هزار بشکه به تولید روزانه نفت کشورمان افزوده شده است.
وی این افزایش تولید را محصول فعالیتهای صورت گرفته در حوزه فعالیت شرکتهای مناطق نفت خیز جنوب، نفت و گاز اروندان، شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و منطقه غرب کارون دانست و افزود: در حوزه تولید گاز نیز به توفیقات قابل توجهی دست یافتهایم و توانستهایم با افزایش تولید حدود ۳۰ میلیون مترمکعب گاز، کمک قابل توجهی به رفع مشکلات کشور در حوزه ناترازی گاز داشته باشیم.
به گفته بورد، میزان افزایش تولید گاز در برخی روزها حتی به ۴۰ میلیون مترمکعب در روز نیز رسیده است.
وی ضمن قدردانی از تلاش تمامی کارکنان شرکت ملی نفت ایران یادآور شد، این میزان افزایش تولید گاز ناشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه فعالیت شرکتهای نفت مناطق مرکزی، نفت و گاز پارس و میادین جنوبی استان فارس بوده است؛ ضمن اینکه به صورت ویژه در منطقه سرخس و خانگیران اقدامات مثبت قابل توجهی در این خصوص صورت گرفته است.
مذاکره برای نهایی سازی ۱۰۰ بسته سرمایه گذاری
معاون وزیر نفت در ادامه با اشاره به اینکه شرکت ملی نفت ایران بیش از ۱۰۰ بسته سرمایه گذاری آماده مذاکره با پیمانکاران و سرمایه گذاران مختلف دارد، گفت: هم اکنون مذاکره با برخی از بانکها و سرمایه گذاران بخش خصوصی در حال انجام است.
وی متذکر شد: طی سه ماه گذشته، سه قرارداد بزرگ توسط شورای اقتصاد تصویب شده و مقدمات اجرایی آن فراهم شده است که پیش بینی میشود نخستین قرارداد از هفته آینده وارد فاز اجرایی شود.
راه اندازی NGL ۳۱۰۰ در آیندهای نزدیک
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران همچنین از عملیاتی شدن ایستگاه تقویت فشار گاز وراوی طی چند روز گذشته خبر داد و اضافه کرد: با راه اندازی این ایستگاه چیزی در حدود ۳ تا ۵ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح NGL ۳۱۰۰ را نیز به صورت جدی در دستور کار قرار دادهایم، گفت: بنا بر برنامهریزی های صورت گرفته، مقرر شده است تا هر دو طرح یاد شده، به همراه طرح بزرگ دیگری، در آیندهای نزدیک و به دست مسئولین به صورت رسمی افتتاح شود.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در تشریح دیگر دستاوردهای دولت چهاردهم در ۱۰۰ روز نخست آغاز به کار خود، به اصلاح مسائل رفاهی و پرداخت حقوق و مزایای کارکنان عملیاتی اشاره کرد و افزود: با همکاری دولت، شخص رئیس جمهور و نهادهای ذیربط، فرصتی ایجاد شد تا از آبان ماه اصلاحاتی در خصوص مسائل رفاهی و پرداخت حقوق کارکنان مناطق عملیاتی و گرمسیر، به ویژه سکوهای دریایی و جزایر ایجاد شود که در رفع دغدغه کارکنان بسیار تأثیرگذار بوده است.