شناسهٔ خبر: 70015865 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

امام جمعه اصفهان مطرح کرد؛ ضرورت اختصاص بودجه‌های قرآنی به متولیان متخصص

اصفهان – امام جمعه اصفهان گفت: باید بودجه قرآنی به متولی آن اختصاص یابد و باید برای پیشرفت قرآن ردیف اختصاصی قرار داده شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد پیش از ظهر شنبه در دیدار با اعضای شورای توسعه قرآنی استان اصفهان با اشاره به عدم در نظر گرفتن بودجه اختصاصی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی دستگاه‌ها اظهار داشت: یکی از مسائلی که در حوزه توسعه قرآنی با آن مواجه هستیم نبود ردیف بودجه اختصاصی برای فعالیت‌های قرآنی است.

وی افزود: متأسفانه در اقدامات مذهبی بودجه خاص قرار داده نمی‌شود، بلکه کمک همه بخش‌ها را خواسته و به دلیل این که ردیف قرآنی در بودجه دستگاه‌ها وجود ندارد نتیجه آن می‌شود که هیچ یک از دستگاه‌ها به طور جدی به کار قرآنی نمی‌پردازند.

امام جمعه اصفهان با بیان این که هر امری متولی خاص خود را می‌خواهد گفت: باید بودجه قرآنی به متولی آن اختصاص یابد و باید برای پیشرفت قرآن ردیف اختصاصی قرار داده شود.

وی اضافه کرد: مهم‌ترین کار، سیاست گذاری و تدبیر است و مدیریت ما نیز در این امر ضعیف بوده و اگر دستورالعمل مشخص وجود نداشته نباشد که این کار مسئولیت چه دستگاهی است این مسئله هر سال تکرار می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر لزوم آموزش مقدمات قرآن با کیفیت مطلوب به قرآن آموزان تصریح کرد: قرائت و خواندن قرآن همراه با آموزش موضوعی و کاربردی آن بسیار مؤثر است و به ویژه آموزش آیات کاربردی قرآن کریم با توجه به شرایط روز اهمیت دارد.

آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به لزوم آشنایی مردم به ویژه نسل جوان و نوجوان با آیات روز و کاربردی عنوان کرد: خداوند می‌فرماید با سران کفر بجنگید زیرا آنها عهد و پیمان ندارند و به طور صریح می‌فرماید پیمان دشمن را قبول نکنید و چگونه توقع عهد از آنها دارید در حال که خداوند که خالق آنها است می‌داند که دشمنانتان این گونه هستند.

وی خاطر نشان کرد: در وهله اول آنچه که مهم است آموزش مسائل مربوط به نماز و اخلاق در قرآن کریم است و آشنایی با آیات مشهور و کاربردی هم چون آیه آیاتی که خداوند بر مسئله انفاق تاکید کرده و فرموده: " هَا أَنْتُمْ هَٰؤُلَاءِ تُدْعَوْنَ لِتُنْفِقُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَمِنْکُمْ مَنْ یَبْخَلُ ۖ وَمَنْ یَبْخَلْ فَإِنَّمَا یَبْخَلُ عَنْ نَفْسِهِ ".

وی افزود: این که امام (ره) فرمودند قرآن باید در خانه‌ها برود، به معنای این است که آیات مشهور قرآن باید وارد زندگی مردم شود و لذا جمعی باید این کار را انجام دهد.