به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علیاصغر طهماسبی امروز در همایش ملی بررسی پتانسیلهای کارآفرینی، اشتغال و توسعه پایدار که به میزبانی مینودشت برگزار شد، اظهارکرد: هدف دولت امیدبخشی و امیدآفرینی در جامعه با انجام اقدامات موثر و رفع عقب ماندگیهای زیرساختی گلستان به ویژه در حوزههای تحولزا مانند گردشگری است.
استاندار گلستان گفت: گلستان مجموعهای از جاذبههای مهم و ارزشمند طبیعی و تاریخی را در خود جای داده است اما متأسفانه این ظرفیتها همچنان بالقوه است و نتوانستیم به درستی از آنها استفاده کنیم.
وی افزود: موضوع مهم بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای موجود در مسیر جدب گردشگر و رشد اقتصادی است که در برخی مواقع ناهماهنگی بین دستگاهها و موانعی که از سوی اداراتی مانند منابع طبیعی ایجاد میشود، این امکان را از استان گرفته است تا بتواند این ظرفیتها را شکوفا کند.
طهماسبی ادامه داد: چگونگی جذب سرمایهگذار برای استفاده از این ظرفیتهای گردشگری موضوع مهمی است که باید بررسی و مشکلات آن برطرف شود چراکه تنها با کمک سرمایه گذاران بخش خصوصی میتوانیم بسیاری از مشکلات و مسائل را رفع کنیم.
وی گفت: از طبیعت این استان سالانه چندین میلیون زائر امام رضا (ع) عبور میکنند اما در پیشبرد صنعت گردشگری استفاده چندانی از این ظرفیت بزرگ نشده است. امروز به دلیل اینکه نتوانستیم از ظرفیتهایی که میتواند منجر به رشد و توسعه اقتصادی و درآمد پایدار شود، استفاده کنیم مشکلات زیادی در زمینه بیکاری داریم و درصد قابل توجهی از جوانان این استان برای پیدا کردن شغل و کسب درآمد مجبور هستند به استانها و شهرهای دیگر مراجعه کنند.
استاندار گلستان از همه مدیران استان خواست تا نسبت به جذب سرمایه گذار اهتمام جدی داشته باشند و اگر موانعی هم بر سر کار وجود دارد آن موانع را برطرف کنند.
وی خاطرنشان کرد: اینکه یک گلستان با این همه مواهب خدادادی مانند جزیره آشوراده، پارک ملی گلستان، بناهای تفریحی و تاریخی و غیره همچنان مشکلات اقتصادی داشته باشد، زیبنده مردم نیست و باید به گونهای تلاش کنیم تا با همکاری همه بخشها و مردم، شرایط اقتصادی در استان بهبود یابد.
طهماسبی از برگزاری جلسات اداری و همایشها در ساعات کاری انتقاد کرد و گفت: این ساعات متعلق به مردم است و باید به کارها، مسائل و مشکلات مردم رسیدگی شود و درب اتاق مدیران به روی مردم باز باشد.
فرامرز دیلم کتولی، فرماندار مینودشت نیز در این همایش ملی اظهارکرد: این شهرستان با وجود همه مزیتها و ظرفیتها با مشکلات زیادی مواجه است که رونق گردشگری میتواند بخش زیادی از این مشکلات را برطرف کند.
وی افزود: به رغم همه مواهب خدادادی و ظرفیتهای گردشگری، امروز بیش از یکهزار نفر از مردم این شهرستان در معادن طبس کار میکنند و بخش دیگری نیز در پی یافتن شغل به شهرهای دیگر رفتهاند.
انتهای پیام/
∎