به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، اسکندر مؤمنی در آیین تکریم و معارفه استاندار مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافعان حرم، جبهه مقاومت و بهویژه شهدای استان مازندران اظهار داشت: بسیار خوشحالم که امروز به زیارت مردم این استان نائل شدم؛ پیروزی حزبالله بر رژیم صهیونیستی را تبریک میگویم.
وی در ادامه با بیان اینکه شعار وفاق ملی صرفاً یک شعار نیست که رئیس جمهور در ایام تبلیغات بیان کرد، افزود: وفاق و همبستگی ملی بستری برای همافزایی پیشرفت و توسعه در کشور است که هم کارکرد داخلی و هم کارکرد خارجی دارد؛ وقتی این وفاق در عمل شکل بگیرد و از همه ظرفیتها از هرنگاه و جنسیت و قومیت و مذهب و گرایش استفاده شود کمککننده کشور خواهد شد و قطعاً سبب پیشرفت خواهد شد، از سوی دیگر این وفاق در خارج از مرزها هم سبب خنثی شدن تهدیدات دشمن میشود.
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار دولت چهاردهم و آقای پزشکیان افزود: در جلسه امروز شاهد یک وفاق ملی هستیم؛ نباید مردم این استان دچار مشکلات اقتصادی باشند و پیام مردم این استان را به دولت منتقل خواهم کرد و تلاش میکنیم به این دیار کمک کنیم تا مردم مازندران به آنچه شایسته آن هستند برسند؛ هرگز به جایگاهی که شایسته مردمان ایران است نرسیدهایم و این وعده را میدهیم تا بتوانیم با همراهی هم، به جایگاه والا نزدیکتر شوند.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور در دوران انتخابات دیدگاهها و شعارهایی را مطرح کرد که از مهمترین آنها وفاق و همبستگی ملی بود و معتقد بود ایران متعلق به همه ایرانیان با هر نوع مذهب و قومیت است و پیشرفت و توسعه بدون استفاده از همه ظرفیتها، دیدگاهها، اقوام و مذاهب قابل تحقق نیست، افزود: در وزارت کشور ما عهد بستهایم به این رویکرد کمک کنیم، چرا که معتقدیم پاسداری از رأی مردم تنها در صندوقها خلاصه نمیشود، البته این موضوع مهمی است که همان رأی که مردم میدهند از صندوق بیرون بیاید که خوشبختانه از اول انقلاب تا کنون همینگونه بوده است؛ اما پس از آن نیز باید تلاش کنیم همان شعارها و رویکردهایی را که مردم به آن اعتماد کردند و رأی دادند، دنبال کنیم و از نگاههای شخصی فاصله بگیریم.
مومنی با بیان اینکه هرکس به کشور تعهد دارد در دایره وفاق ملی میگنجد، تصریح کرد: بر همین اساس برای انتخاب استانداران شاخصهایی را تعیین کردیم و کارگروهی متشکل از معتمدین و مجربین ایجاد شد تا شاخصها را با افراد تطبیق دهند. ملاک اصلی ما در این شاخصها، شایستگی و کارآمدی بود و تأکید شد هرکس از هر قومیت، مذهب و نگاه سیاسی بر اساس این شاخصها انتخاب شود، باید در فهرست بیاید. این میثاق ما با همکارانمان در وزارت کشور بود و خوشبختانه بر همین میثاق ماندیم. سه استاندار سیستان و بلوچستان، کردستان و خوزستان بر اساس شایستگی انتخاب شدند و در خصوص سایر استانداران هم به همین شکل است.
مؤمنی با تقدیر از زحمات دولت سیزدهم و تلاش 7 ماهه دکتر نوری استاندار مازندران گفت: استاندار مازندران در مدتی کمی که مسئولیت داشتند دو انتخابات مهم را برگزار کردند؛ بدون برنامهریزی قبلی واقعا کار بزرگی بود و صادقانه پای کار بود و اصلاً از خدمترسانی به مردم ناامید نشد؛ زحمات زیادی کشیدند و دوران آسانی پیشرو نداشت و لحظهای دست از خدمت برنداشت.
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخاب استاندار مازندران تصریح کرد: انتخاب استاندار برای این استان کهن کار آسانی نبود، طبیعی بود برای انتخاب استاندار این دیار دقت بیشتری صورت بگیرد و با توجه به وفاقی که در استان ایجاد شده بود از بین گزینههای زیادی که مطرح شد با بررسیها و مشاورهها به دکتر یونسی رسیدیم؛ استاندار جدید دارای تحصیلات متناسب و تجربیات بسیار خوبی هستند؛ برای این استان دنبال آزمون و خطا نبودیم؛ ایشان در مسئولیتهای قبلی کارنامه قابلقبولی داشت و در چند استان دیگر مسئولیت داشتند بنابراین تجربه لازم برای اداره استان را دارد.
وزیر کشور تأکید کرد: جایگاه استانداری جایگاه آزمون و خطا نیست و باید فردی انتخاب شود که عملکرد و کارنامه قابلدفاعی داشته باشد. وی با شعار رئیس جمهور همراه بوده و اهل وفاق و همدلی هستند و از سابقه خوبی برخوردار است؛ وی مسئولیتهای مختلفی داشتهاند و خوشبختانه کارنامهای قابل قبول هم دارند. برای مازندران باید فردی انتخاب میشد که عملکرد و کارنامه قابل دفاعی داشته باشد. مجمع نمایندگان مازندران یک نفر را برای استان معرفی کردند که آقای یونسی بود؛ احراب و گروه های سیاسی نیز دکرت یونسی را معرفی کردند و یک وفاق جمعی صورت گرفت و از امروز سکاندار استان مازندران خواهند شد.
مؤمنی با بیان اینکه "لازم بود مسئولی برای این استان انتخاب شود که ضمن احراز شرایط، توسعهمحور باشد."، ادامه داد: بنابراین بر اساس شاخصهای تعیینشده استاندار جدید به هیئت دولت معرفی شد و برنامههای خود را با تسلط کامل در دولت ارائه داد؛ تشریح خوبی از چالشهای مازندران داشتند و تسلط خوبی به استان داشتند و برنامههای تحولی خود را ارائه کردند که مورد استقبال بسیار خوبی قرار گرفت و با اجماع رأی کابینه بهعنوان استاندار انتخاب شد.
وزیر کشور با آرزوی توفیق برای استاندار جدید تأکید کرد: رئیس جمهور به ایشان برای تحول اساسی در مازندران تأکیدات بسیاری داشتند و از اعضای هیئت دولت خواستند پشتیبان استاندار باشند و انشاءالله با همدلی، وفاق و همبستگی که در این استان وجود دارد و همراهی بخشهای خصوصی و دولتی، نمایندگان و فعالان اقتصادی با استفاده از ظرفیتهای موجود، استان مازندران به جایگاه شایسته خود خواهد رسید.
مومنی در بخش دیگری از سخنان خود با بیاتن اینکه مازندران ظرفیت های فراوانی دارد و به هر جای استان نگاه می کنیم جز فرصت نمی بینیم و جای تعجب دارد که این همه فرصت در یک جا قرار دارد، تصریح کرد: بعد از انقلاب زحمات زیادی کشیده شده اما هنوز با جایگاه اصلی مردم در این استان فاصله فراوان داریم لذا باید این فاصله به حداقل ممکن برسد.
وی فعالیت چند فرودگاه فعال، راهآهن سراسری، بنادر فعال، ظرفیت بالای نیروی انسانی، ظرفیت کشاورزی، باغداری و ... از جمله ظرفیت های مهم مازندران بیان کرد و ادامه داد: اینجا مقصد اصلی گردشگری مردم ایران است؛ پایان هر هفته رفت و آمد برای مردم منطقه سخت میشود چرا که حجم زیادی گردشگر به اینجا میآیند و ظرفیت مهمی است که می تواند جهش بلندی در زندگی اقتصادی مردم ایجاد کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هیچ کشوری با منابع ملی به پیشرفت نخواهد رسید، گفت: باید بر جذب سرمایهگذار متمرکز شویم و هیچ جایی بهتر از شمال ایران برای سرمایهگذاران نیست؛ باید ظرفیتهای سرمایهگذاری در استان را شناسایی کنیم و بدون معطلی سرمایهگذاران را مجاب به سرمایهگذاری کنیم؛ سرمایهگذار برای گرفتن مجوز نباید دغدغهای داشته باشد؛ فقط تولید و تولید. لذا از استانداران میخواهم در این حوزه با جدیت وارد شوند.
وزیر کشور با اشاره به ظرفیت بسیار خوب گردشگری استان، ظرفیتهای انسانی و مفاخر این استان تصریح کرد: باید از این ظرفیت خدادای برای توسعه گردشگری ایران نهایت بهره برداری را داشته باشیم. که میتواند با خود آثار خوبی را به همراه داشته باشد. با تلاش همه مسئولان و کمک ما در ستاد باید تلاش شود زیرساختهای گردشگری فراهم شود. جاذبههای گردشگری در استان زیاد است و مفاخر زیادی دارد که باعث جذب گردشگر داخلی و خارجی میشود؛ در قانون برنامه هفتم که در مجلس تصویب و ابلاغ شده گردشگران خارجی باید به سالانه 15 میلیون برسد که میتوان از ظرفیت استان قزوین استفاده کرد و ما هم در ستاد به آقای استاندار و همکارانشان کمک خواهیم کرد.
انتهای پیام/
∎