به گزارش خبرگزاری حوزه، کتاب «آلبوم خانواده (پنجاه برداشت نو از آیین خانواده فاطمی(ع))» اثر جواد اکبری دافساری و محبوبه زارع در ۱۰۸ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ یازدهم رسید.
اثر حاضر، تلاشی است در معاصرسازی الگویی متکامل برای تمام انسانهایی که به کشف اسرار بهتر زیستن و راههایی میانبر، برای تعالی میاندیشند.
«آلبوم خانواده» مجموعهای است با ۵۰ برداشت نو از کاملترین خانواده خلقت؛ خانهای که حضرت زهرا(ع) مدیر و بانوی آن است.
باشد که تصاویر بیانیِ این اثر، همسفر نگاه شما در جادههای شکوفایی و بلوغ باشد.
برشی از اثر
تصویر بیست و یکم
شصت و سومین آیه سوره نور نازل شده است: «ای مسلمانان! رسول خدا(ص) را آنگونه که همدیگر را صدا میزنید، صدا نکنید».
فاطمه(ع) که هرگز خود را جدا از مردم ندیده است، از امروز دیگر پیامبر(ص) را پدر نمیخواند.
هنوز طنین «یا رسول الله!» دختر در گوش پدر طنین دارد.
پیامبری که در اجرای فرمان الهی هرگز خانواده خود را مستثنا نکرده است، این بار رو به دختر خود میفرماید: فاطمه جان! این آیه درباره تو و خانواده تو و نسل تو نازل نشده است. تو مرا با جمله «ای پدر!» خطاب کن که مایه حیات قلب من است و خداوند را خشنود میکند.
گویی با نوآورترین زبان به ارزش خانواده و پشتوانه عاطفی نهفته در روابط خانوادگی اشاره میکند.
پیام تصویر به خانواده معاصر
پدرها! مادرها!
ایجاد محیط صمیمی در خانواده، با حفظ شئون و آداب، مهمترین پایه گذاری است که شما میتوانید برای استحکام بنیان خانوادهتان به آن تکیه کنید. صمیمیت سرمایهای است قابل اعتماد که تا همیشه مستحکم و با دوام باقی میماند.
پیامبر(ص) از آن به عنوان حیات قلب خویش یاد کرده است.
یکی از مهمترین راههای ایجاد صمیمیت، نوع صدا زدن همدیگر در خانه است. فرزندانتان را با نهایت ادب و با لفظی که خود دوست دارند، مخاطب قرار دهید. به این ترتیب، به آنها میآموزید که او نیز متقابلاً با شما و دیگر اعضای خانواده همین رفتار را داشته باشد!
فرزندان!
احترام و ادب به بزرگترها خصوصاً پدر و مادر اصل مهمی است که نباید هرگز از آن غافل شد. یکی از راههای احترام، رعایت ادب در صدا زدن والدین است. سعی کنید نام آنها را صدا نزنید. بلکه در نهایت صمیمیت و ادب، نسبت را جایگزین اسم کنید.
علاقه مندان برای تهیه این کتاب می توانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www.bustaneketab.ir مراجعه کنند.