استعداد در جان همه آنها ریشه دارد، آدمهایی که رنجهای بشری را به عمقی هرچه بیشتر تجربه میکنند ولی به جای از پا ایستادن، حرکت میکنند و پیش میروند. آنها از دردهای خود هنر خلق میکنند و همان را روی صحنه میبرند.
هرکدام در نقش یک شخصیت فرو میروند و صحنه نمایش را به دست میگیرند تا بتوانند هرچه بیشتر مخاطب را همراه خود کنند. آنها گروهی از افراد دارای معلولیت و قربانیهای اسیدپاشی هستند که بخشی از رسالت زندگی خود را روی صحنه تئاتر و نمایش پیدا کردهاند. آنها رنجی را که تجربه میکنند، به اجرا درمیآورند. محسن مرتضوی، عضو هئیتمدیره انجمن حمایت از قربانیهای اسیدپاشی، درباره این گروه برای «شرق» توضیح میدهد.
«سه سال قبل گروهی با عنوان کمدی نشسته شکل گرفت که انجمن حمایت از اسیدپاشی به آنها این فضا را داد تا از افراد دیگر که درگیر معلولیت هستند حمایت شود و در این اجرا شرکت کنند. از همان زمان تمرینهای مختلف این گروه شروع شد. بعد از آن توانستند روی استیجهای مختلف اجرا داشته باشند. بچهها واقعا تلاش کردند، مثلا از اجرا در کافه و رستورانها شروع کردند و در اختتامیهها و افتتاحیه مراسمهای مختلف شرکت کردند. کارشان پیشرفت کرد و توانستند اجرای خود را به تلویزیون هم ببرند و در شبکههای مختلف اجرای آنها نمایش داده شد. در برنامه خندوانه، عصر جدید و فرمول یک حضور پیدا کردند که در این مسیر موفقیتهای زیادی کسب کردند. پس از آن تئاتر «خوب، بد، عشق» شکل گرفت. متنها نوشته شد، بازیگرها تمرین کردند و به صورت آزمایشی در پردیس قلهک به صورت تکاجرا این نمایش را رفتیم. تماشاچیها خوششان آمد و ما هم توانستیم حرف دل معلولها را بزنیم و مشکلاتشان را بازگو کنیم.
مخاطب هم دوست داشت این واقعیتها را ببیند و بشنود. بعد از آن ما مجوز این کار را گرفتیم و بهصورت رسمی در سالن شهرزاد آن را اجرا کردیم. آخرین اجرای ما در هفتههای اخیر روی صحنه رفت که داستانی برگرفته از یک افسانه است. دختر معلول و پسری سالم که عاشق یکدیگر هستند، اما خانواده پسر تمایلی به این ازدواج ندارند».