شناسهٔ خبر: 70002757 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جمهوریت | لینک خبر

هفته پرنوسان بازار سکه و طلا

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به نوسانات یک هفته اخیر بازار سکه و طلا، بازار این هفته را افزایشی تحلیل و تاکید کرد که علیرغم نوسانات افزایشی اما آرامش بازار به هم نخورد.

صاحب‌خبر -

جمهوریت–نادر بذرافشان ، در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: هفته‌ای که گذشت نوسانات افزایشی و کاهشی در بازار وجود داشت اما بیشتر نوسانات افزایشی را شاهد بودیم.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: در بازارهای جهانی در مجموع ۲۶ دلار افزایش را در  طول هفته داشتیم و هر اونس جهانی طلا در آخرین قیمت ۲۶۴۷ دلار بوده است.

وی افزود: در بازار داخلی هم در مجموع روند افزایشی را طی کردیم؛ بگونه‌ای که هر گرم طلای ۱۸ عیار در روز گذشته (پنجشنبه) در مجموع با ۲۷ هزار تومان افزایش به چهار میلیون و ۵۰۲ هزار تومان رسید.

بذرافشان در رابطه با وضعیت بازار سکه طی یک هفته اخیر نیز گفت: در بازار سکه نیز در مجموع نوسان افزایشی وجود داشت. سکه تمام طرح جدید با ۳۰۰ هزار تومان افزایش آخرین قیمت ۵۱ و ۵۰۰ بود و سکه تمام طرح قدیم با ۲۰۰ هزار تومان افزایش ۴۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بود. نیم سکه ۵۰ هزار تومان افزایش قیمت داشتت و به ۲۶ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان افزایش یافت. ربع سکه نیز ۱۰۰ تومان رشد بها را تجربه کرد و به ۱۶ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی در طول هفته ۱۰۰ هزار تومان افزایش قیمت‌ داشت و در آخرین معاملات هشت میلیون تومان داد و ستد شد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: حباب سکه در مجموع طی هفته در مجموع ۱۵۰ هزار تومان افزایش داشت که در حال حاضر هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی تصریح کرد: همانطور که اشاره شد، بازار این هفته بیشتر نوسان افزایشی داشت اما  شرایط بازار بسیار آرام و به دور از تقاضای کاذب بود و بازار روال عادی خود را طی کرد.

 

بیشتر بخوانید:

  • پیش‌بینی مهم از بیت کوین در روزهای آتی
  • سقوط شدید ارزش بیت کوین
  • بیت کوین به آرامی جایگزین طلا می شود؟
  • بیت کوین در جا زد، طلا اوج گرفت
  • دلایل افزایش قیمت طلا و سکه/ حباب ۶.۲ میلیون تومانی سکه
  • سکه و طلا ارزان شد
  • حباب سکه ۲ برابر افزایش داشته است
  • قیمت سکه و طلا به شدت افزایش یافت
  • اونس جهانی طلا، بازار طلای ایران را هم قبضه کرد
  • اولین حراج شمش طلا ۱۴۰۳ فردا برگزار می‌شود
  • سکه و طلا در مسیر برگشت از قله
  • ریزش قابل توجه بهای سکه و طلا در کمتر از ۲۴ ساعت
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار
  • پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران از قیمت طلا و سکه کاهشی است
  • ماجرای تعطیلی بازار ارز و طلا و اعتصاب طلافروشان چیست؟
  • ارز در وضعیت ثبات/نرخ ارز در مرکز مبادله چقدر است؟
  • فعلا امکان تک نرخی کردن ارز وجود ندارد
  • آرامش در بازار ارز و سکه با ثبات قیمت
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار
  • طلا و سکه ارزان شد
  • قیمت طلا اوج گرفت/ قیمت جدید طلا امروز ۸ مرداد ۱۴۰۳
  • حراج‌های شمش طلا و سکه هفته آینده از سر گرفته می‌شود
  • خرید و فروش الکترونیکی طلا ممنوع است
  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار طلا و ارز
  • افزایش نرخ ارز گذراست
  • سقف احتمالی دلار کجاست؟ /سناریوهای پیش‌روی بازار ارز
  • دلار باز هم ارزان شد/ کف مقاومتی قیمت دلار شکست
  • دلار در نیمه دوم سال از رکود خارج خواهد شد
  • چشم‌انداز کاهشی قیمت دلار؟
  • چرا دلار به سیگنال‌ها بی‌تفاوت است؟
  • حوادث منطقه دلار را تکان نداد
  • افزایش نرخ دلار موقتی است
  • بخشی از رشد قیمت‌های بازار ارز جبران شد|دلار بر مدار پیش‌بینی‌ها
  • دوباره دلار ۶۰ هزار تومان می‌شود؟
  • قیمت دلار نزولی شد|قیمت سکه «حساس» شد
  • رعب و وحشت در بازار سکه!!
  • انواع سکه بهار آزادی به تاریخ هر سال به زودی تولید و عرضه می‌شود
  • بانک مرکزی درباره حباب ۱۲ میلیونی سکه پاسخگو باشد
  • مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلا: پلمب سکه قابلیت جعل دارد