به گزارش شمانیوز :افزایش حقوق معمولاً به عنوان یک اقدام اقتصادی برای بهبود وضعیت معیشتی کارکنان و افزایش قدرت خرید آنها در نظر گرفته میشود. این افزایش حقوق میتواند به دلایل مختلفی مانند تورم، افزایش هزینههای زندگی و نیاز به جذب و نگهداشت نیروی کار ماهر انجام شود. در برخی کشورها، افزایش حقوق به صورت سالانه و بر اساس نرخ تورم یا توافقهای جمعی بین کارفرمایان و کارگران تعیین میشود. این موضوع میتواند تأثیرات مثبت و منفی بر روی بازار کار و اقتصاد کلی کشور داشته باشد، به طوری که افزایش حقوق ممکن است به رشد اقتصادی کمک کند، اما در عین حال ممکن است هزینههای تولید را نیز بالا ببرد.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ در خصوص میزان افزایش حقوقها، گفت: مجموع افزایش حقوق به بالای ۲۷ درصد خواهد رسید و برای کسانی که حقوقهای پایینی دارند، افزایش حقوق را ۳۰ درصد مشخص کردیم.
جبار کوچکی نژاد، در خصوص میزان افزایش حقوقها، گفت: افزایش حقوق ۲۰درصد خواهد بود ولی کسانی که حقوق پایین دارند طبق مصوبه مجلس باید از ۲۰ تا ۳۰ درصد به صورت پلکانی افزایش حقوق داشته باشند.
جبار کوچکی نژاد در رابطه با افزایش میزان حقوق در لایحه بودجه ۱۴۰۴، بیان کرد: حداقل حقوق را دولت به ۱۱ میلیون تومان افزایش داده بود که ما آن را به ۱۳ میلیون تومان افزایش دادیم.
وی افزود: معافیت مالیاتی در سال گذشته ۱۲ میلیون تومان بود که آن را به ۲۴ میلیون تومان رساندیم. همچنین حق عائله مندی را ۱۰۰ درصد رشد دادیم؛ لذا مجموع افزایش حقوق به بالای ۲۷ درصد خواهد رسید.
وی با بیان اینکه افزایش حقوق برای حداقل بگیران ۳۰ درصد خواهد بود، گفت: برای کسانی که حقوقهای پایینی دارند، افزایش حقوق را ۳۰ درصد مشخص کردیم در واقع افزایش حقوق ۲۰ درصد خواهد بود ولی کسانی که حقوق پایین دارند طبق مصوبه مجلس باید از ۲۰ تا ۳۰ درصد به صورت پلکانی افزایش حقوق داشته باشند.
آقای کوچکی نژاد خاطرنشان کرد: نرخ مالیات بر تولید را ۵ درصد و عوارض گمرکی را نیز به ۱ درصد کاهش دادیم که به نفع مشاغل است؛ از سوی دیگر سازمان هدفمندی یارانهها، حسابهای جدایی داشت که آن را تجمیع کردیم حتی نفتی که به نیروهای مسلح میفروختند در لایحه بودجه آورده شده که از مزایای لایحه بودجه ۱۴۰۴ محسوب می شود.